رئیس صندوق رفاه دانشجویان: با امضاء تفاهم نامه بین اين صندوق و یک بانک عامل، بودجه مصوب برای سال تحصیلی جدید ۲ برابر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت : با انعقاد این تفاهم نامه با بانک قرض الحسنه مهر ایران، در مجموع 320 میلیارد تومان تسهیلات با کارمزد سه درصد به دانشجویان شهریه پرداز کشور پرداخت می شود.
ذوالفقار یزدان مهر همچنین از پرداخت 21 نوع وام کمک هزینه تحصیل به دانشجویان بورسیه و روزانه خبر داد و گفت : دانشجویان دکتری ماهانه از 700 هزار تومان وام بهره مند می شوند که پس از پایان تحصیل در اقساط 60 ماهه بازپرداخت می کنند.
به گفته وی ، دانشجویان مقطع دکتری همچنین می توانند برای دریافت سه میلیون تومان وام ضروری و وام ودیعه مسکن متاهلین نیز در طول تحصیل اقدام کنند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان پرداخت تسهیلات کم بهره به دانشجویان غیر روزانه تحصیلات تکمیلی را یاد آور شد و افزود : امسال برای هر ترم به هر دانشجو دو میلیون و 500 هزار تومان وام با اقساط بلند مدت پرداخت می شود.
یزدان مهر همچنین از افزایش وام شهریه دانشجویان دوره کاردانی خبر داد و افزود : با تامین منابع جدید این وام از 300 هزار تومان در هر ترم به 500 هزار تومان افزایش یافت.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت : تابستان امسال 380 سرای دانشجویان با مشارکت دانشگاهها در تعمیر و تجهیز اساسی برای مهر ماه امسال ارتقاء رتبه یافته است.
یزدان مهر گفت : تبدیل سلف سرویس ها از سنتی به صنعتی و طرح رتبه بندی درجه 3 سلف سرویس های دانشگاه های کشور برای بهبود خدمات رفاهی دانشجویان در تابستان امسال اجرایی شد.