استانداران چهارمحال و بختیاری و لرستان، مشکلات مناطق محروم عشایری در مرز دو استان را بررسی و برای رفع آن ها چاره اندیشی کردند
مسئولان دو استان که مسیری طولانی را برای دیدار و گفتگو پیموده بودند، قبل از بازگشت به مراکز استان هایشان، بر همکاری در حوزه گردشگری، توسعه خدمات، همکاری در زمینه ارتباطات و صنعت تاکید و پیگیری حل مشکلات مردم را در دستور کار قرار دارند.
کاظمی نماینده مردم شهرستان های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار و خدابخشی نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی هم در این دیدار، اجرای محورهای ارتباطی الیگودرز- کوهرنگ – مسجد سلیمان را خواستار شدند.
بازدیدهای میدانی و نشست های مسئولان، بیرون از ستادهای اداری، آثار ماندگار بسیاری دارد که احداث جاده رهبری به یُمن سفر مقام معظم رهبری به این مناطق یکی از برکات این نشست هاست.