شهرستان بستان آباد سالانه با تولید بیش از 2 هزار تن قارچ خوراکی، مقام نخست آذربایجان شرقی را داراست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر جهاد کشاورزی بستان آباد می گوید : شهرستان بستان آباد بزرگ ترین تولید کننده قارچ خوراکی در استان است و بیش از 64 واحد خانگی ، نیمه صنعتی و صنعتی به مساحت یک هکتار در آن فعالیت می کند.
مسئول باغات جهاد کشاورزی بستان آباد هم می گوید: در بستان آباد 2 نوع قارچ دکمه ای و صدفی تولید می شود اما از آنجایی که قارچ دکمه ای از بازارپسندی و ارزش غذایی بالاتری برخوردار است، تولید آن در شهرستان بیشتر است.
امیری با بیان این که فاصله زمانی کاشت تا برداشت قارچ ، 45 روز است اضافه می کند: به ازاء هر تن کمپوست، 25 درصد قارچ برداشت می شود.
هر چند بستان آباد از شهرستان های پیشرو آذربایجان شرقی در تولید قارچ محسوب می شود اما کمپوست لازم برای واحدهای تولیدی شهرستان، از دیگر شهرها تامین می شود.
با این وجود مدیر جهاد کشاورزی بستان آباد می گوید: از هر سرمایه گذاری که بخواهد در این شهرستان واحد تولید کمپوست راه اندازی کند، به جد و با توان کامل، حمایت می شود.
قارچ تولیدی در بستان آباد علاوه برتامین بخشی از نیاز بازارهای داخلی به کشور عراق هم صادر می شود.