مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان گفت: 15 هکتار از اراضی ملی کهنوج و هشت هکتار از اراضی ملی شهرستان جیرفت رفع تصرف شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کرمان ، محمدحسن کردستانی افزود: در راستای حفاظت از حقوق بیت المال این 23 هکتار اراضی
وی با تأکید بر برخورد قاطع با هرگونه زمین خواری و تخریب منابع طبیعی افزود: هرگونه زمین خواری بر اساس مواد 690 تا 693 قانون مجازات اسلامی جرم محسوب شده و علاوه بر رفع تصرف ، متصرفان به حبس و پرداخت خسارت نیز محکوم خواهد شد.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه آتش سوزی عرصه های منابع طبیعی ، تخریب و تصرف اراضی ملی و قاچاق گیاهان دارویی مورد را به شماره 1504 ستاد خبری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گزارش کنند تا رسیدگی شود.