بهره برداری از ۹طرح اوقاف و امور خیریه در اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ معاون بهره وری و اقتصادی اداره کل اوقاف و امور خیریه اصفهان گفت: این طرح ها با بیش از 102هزار میلیون ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی به بهره برداری رسیده است.
امیرحسین اسماعیلی پور افزود: این طرح ها با کاربری های تجاری، مسکونی و گردشگری در موقوفه حسین شاهی، زینت زکایی، مدح خوان در شهر اصفهان، حمام دهان در سمیرم، آب انبار حوض مقیمی در خور و بیابانک، موقوفه آخوند ملاحیدر در خوانسار، کاروانسرا و مجموعه خواجه در آران و بیدگل، آب انبار حاج میرزا ورزنه و امام زاده تقی ابن محسن(ع) نجف آباد است.
وی با اشاره به اینکه کاربری بیش از 60درصد از موقوفات استان، کشاورزی است و در سال های اخیر با مشکل خشکسالی در استان مواجه شده ایم گفت:تا کنون موقوفات زیادی با رویکرد گسترش گردشگری احیا شده اند و زمینه اجرای امینانه نیات واقفان نیک اندیش آنان فراهم شده است.
در استان اصفهان 718باب امامزاده و 15هزار و 200موقوفه وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و 316مسجد، 980حسینه، حدود 150 حوزه علمیه و مابقی موقوفات منفعتی است که این موقوفات حدود 45هزار رقبه را شامل می شود.