سازمان هواشناسی البرز در مورد ریزش سنگ و بهمن و همچنین رعد و برق هشدار داد.
وی اضافه کرد: بارش ها در نیمه شمالی به شکل برف و نیمه جنوبی به شکل باران است و در قالب این بارش ها رعد و برق، باد در سطح استان و مه گرفتگی و ریزش بهمن و سنگ در محور کرج چالوس دور از انتظار نیست.
محور های مواصلاتی به ویژه مسیر های کوهستانی لغزنده است
کارشناس کنترل ترافیک پلیس راه البرز گفت: بارش برف در جاده کرج -چالوس سبب لغزندگی و کندی حرکت خودروها شده است.
سروان مسعود خانجانی، افزود: بارش برف از محدوده آسارا تا کندوان در جاده کرج - چالوس را در برگرفته و داشتن زنجیر چرخ در این محور الزامی است .
وی اضافه کرد: بارش ها در جاده کرج - چالوس خطر سقوط سنگ و رانش زمین در این محور را افزایش داده و رانندگان نباید در محدوده هایی که احتمال ریزش وجود دارد، توقف کنند.
خانجانی گفت: احتمال سقوط درسنگ در محدوده امام چشمه تا کندوان در جاده کرج - چالوس بیشتر از سایر نقاط این جاده است که رانندگان دراین محدوده توقف نکنند.
از سفر های غیر ضروری پرهیز شود
سروان مسعود خانجانی گفت: به علت ناپایداری جوی و خطرات موجود در جاده توصیه می شود از سفر و ترددهای غیر ضروری در محور های مواصلاتی به ویژه مسیرهای کوهستانی خودداری شود.
این کارشناس کنترل ترافیک پلیس راه البرز به رانندگان توصیه کرد که لوازم ایمنی، پوشاک گرم، مواد غذایی کافی همراه داشته باشند، ضمن آن که رعایت سرعت مناسب در جاده های لغزنده البرز ضروری است.