سیستم حمل و نقل عمومی کشور زیرساخت مناسب برای استفاده همه قشرها و گروه ها ندارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور
مسعود نصرتی افزود: در شرایط اقتصادی فعلی اداره کردن ناوگان اتوبوسرانی در کشور هنرمندانه و ارزشمند است، باید در حوزه مدیریت شهری و برنامه های کلان کشور متفاوت ظاهر شویم.
وی با بیان اینکه دغدغه های ناوگان حمل و نقل عمومی و اتوبوسرانی در دست بررسی است، گفت: بیمه رانندگان در مصوبات سال 98 مورد تایید قرار گرفته و تقویت سامانه هوشمندسازی و بی.آر.تی نیز در دستور کار است.
نصرتی افزود: همچنین تفاهم نامه ای با بانک شهر برای خرید اتوبوس از طریق فاینانس خارجی امضا و در دست پیگیری است که طبق این قرارداد 15 درصد هزینه خرید اتوبوس توسط شهرداری ها پرداخت خواهد شد و 85 درصد نیز از طریق وام بانکی فاینانس خارجی تامین می شود.
وی با اشاره به وجود یکهزار و 279 شهر در کشور اظهار داشت: سال آینده سال خوبی در حداقل ها برای حوزه مدیریت شهری خواهد بود.
وی گفت: شهرها باید به کمک شهرداری ها اداره شود، در سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور قرار است در شیوه اداره کردن شهرها تغییراتی ایجاد شود و با تکنیک های دیگر این مهم را پیش ببریم.
سی و سومین مجمع عمومی سالیانه اتحادیه اتوبوسرانی های شهری کشور روز جمعه با حضور مدیران عامل سازمان های اتوبوسرانی شهری کشور در مشهد برگزار شد.