به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ دبیر شورای امنیت ملی روسیه اعلام کرد فشار خارجی در قالب تحریم ها علیه روسیه, انگیزه ای برای حل مسائل مختلف اقتصادی این کشور است.
به گزارش خبرگزاری تاس از مسکو, نیکولای پاتروشف، با اشاره به تحریم ها علیه روسیه افزود : « غرب به دنبال بی ثبات کردن اقتصاد روسیه و ایجاد تنش های اجتماعی و سیاسی در جامعه ما است.»
وی افزود اما در این زمان دشوار, روس ها همواره با یکدیگر متحد شده اند و منابع خود را بسیح کرده اند تا حاکمیت کشور را تضمین کنند, این همان چیزی است که اکنون اتفاق می افتد فشار بیرونی انگیزه ای برای حل بسیاری از مشکلات اقتصادی روسیه است.
وی خاطر نشان کرد به نظر می رسید تحریم ها در تامین مواد غذایی مشکل آفرین باشد اما در حال حاضر در این زمینه به خودکفایی کامل رسیده ایم و حتی در برخی از مناطق روسیه مبدل به صادر کننده اصلی شده ایم.
دبیر شورای امنیت ملی روسیه در ادامه افزود کسانی که تحریم هایی علیه ما اعمال می کنند می توانند ببینند که تحریم های آنها بی اثر است و تحریم های آنها نتیجه عکس داده است.