مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت :67 روستا در خوزستان تخلیه شدند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، کیامرث حاجی زاده افزود : این روستاها در شهرستان های شوش ، دزفول، شوشتر ، شادگان ، دشت آزادگان، اهواز و منطقه سید خلف و شهرستان کارون است.
وی افزود: در حوضه کرخه 4 شهر شامل شهرهای سید نعیم، سوسنگرد، بستان، رفیع و 74 روستا در شهرهای اهواز، شوش، حمیدیه، دشت آزادگان، هویزه در معرض خطر قرار دارند و هشداهای لازم به آنها داده شده است.
حاجی زاده گفت : در حوضه آبریز دز نیز روستای زاویه های دزفول، آهودشت شوش، شعیبیه شوشتر و بخش مرکزی اهواز(بامدژ) در معرض خطر قرار دارند.
مسدود شدن محور هفت تپه-شوشتر
جاده هفت تپه - شوشتر با توجه به افزایش دبی رودخانه دز در محل پل رانکی بخش چغامیش دزفول مسدود شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای دزفول گفت: حدود هفت کیلومتر از جاده هفت تپه - شوشتر در بخش چغامیش در نزدیکی پل رانکی به زیر آب رفته است که نیروهای راهداری برای حفظ جان مردم این جاده را مسدود کرده اند.
منصور نظریان سیاهپوش با بیان اینکه جاده هفت تپه - شوشتر یک جاده محلی است از شهروندان هر 2 شهر خواست تا کاهش دبی رودخانه دز و بازگشایی جاده از مسیر جایگزین چهارراه آوج (صفی آباد) استفاده کنند.
وی با بیان اینکه جاده دزفول - شوش در محل پل حمید آباد مشکل خاصی ندارد، گفت: تا دبی پنج هزار مترمکعب مشکلی برای پل ایجاد نمی شود و اکنون تردد در این مسیر در جریان است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای دزفول نیز با اشاره به بارش شدید باران در ارتفاعات دزفول گفت: این بارش ها باعث ریزش کوه در چندین نقطه شد.
وی افزود: ریزش کوه راه دسترسی دهستان احمد فداله در بخش شهیون دزفول را مسدود کرده که نیروهای راهداری برای بازگشایی مسیرها به منطقه اعزام شده اند.
نظریان سیاه پوش اظهارداشت: تلاش بر این است که این مسیر تا فردا بازگشایی شوند.
بارش سیل آسای باران در ارتفاعات دزفول و همچنین استان لرستان باعث پر شدن مخزن سدهای دز و کرخه و افزایش دبی خروجی این سدها شده است. این افزایش دبی باعث آبگرفتگی زمین های کشاورزی زاویه ها و مناطق پایین دست رودخانه شده است.