آغاز کشت نیشکر در صومعه سرا
کشت نیشکر در صومعه سرا، قطب تولید این محصول در گیلان آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا امروز گفت: کشت نیشکر در 22هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز شد.
احمد پادیاب با اشاره به قدمت 100ساله کشت نیشکر در صومعه سرا افزود: 75خانوار صومعه سرائی به کشت نیشکر و پخت شکر سیاه و دوشاب مشغول هستند.
وی اعلام کرد: نیشکرکاران صومعه سرائی پارسال 25تن شکر سیاه به ارزش 9میلیارد و 500 میلیون ریال تولید و به بازارهای مصرف عرضه کردند.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا اعلام کرد: نیشکر تولیدی کشاورزان صومعه سرایی ارگانیک است.
نیشکر در صومعه سرا، اردیبهشت کشت و در دی برداشت می شود.
از این محصول شکر سیاه و دوشاب تهیه می شود که مصرف آن برای درمان بیماری های یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.
آغاز کشت نیشکر در صومعه سرا
آغاز کشت نیشکر در صومعه سرا
آغاز کشت نیشکر در صومعه سرا
آغاز کشت نیشکر در صومعه سرا
آغاز کشت نیشکر در صومعه سرا
آغاز کشت نیشکر در صومعه سرا