مسئولان استان فارس و شهر شیراز همگام با مردم در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند و به توطئه جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی در معامله قرن نه گفتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، آیت الله دژکام نماینده، ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز در خصوص راهپیمایی روز جهانی قدس گفت: این راهپیمایی نشان دهنده حضور همه اقشار مردم در دفاع از مردم محروم فلسطین است.
وی افزود: طرح معامله غرب یک برنامه غیر قابل قبول برای همه مسلمانان است و مردم با حضورشان مخالف خود را با طرح معامله قرن اعلام کردند.
رحیمی استاندار فارس، با محکوم کردن طرح معامله قرن حضور مردم در راهپیمایی روز قدس در شیراز را بسیار پرشور اعلام و تصریح کرد: هر طرحی که آمریکا و اسرائیل در خصوص فلسطین مطرح کنند غیر قابل قبول است و مورد تایید مسلمانان نیست.