مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: در سه ماه نخست امسال 66 متخلف شکار و صید در این استان شناسایی و دستگیر شدند.
وی با اشاره به تعداد پرندگان و پستانداران شکار و زندهگیری شده خاطرنشان کرد: طی این مدت 105 قطعه انواع جانوران کشف شده که شامل 55 پرنده شکار شده و 16 قطعه پرنده زندهگیری شده و 34 راس کل و بز، قوچ و میش و دیگر پستانداران شکار و زندهگیری شده بوده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اضافه کرد: همچنین 16 قبضه سلاح جنگی مجاز و غیرمجاز از متخلفان کشف شد که از این تعداد هفت قبضه سلاح مجاز و هفت قبضه سلاح غیرمجاز و دو سلاح جنگی بوده که ضبط و تحویل مراجع قضایی شده است.
وی با بیان اینکه حفاظت از محیط زیست و برخورد با متخلفان بدون همکاری و مشارکت قضات، همیاران، شوراهای شهر و روستا، دهیاران و اهالی رسانه امکان پذیر نبوده است ابراز امیدواری کرد مشارکت جوامع محلی در این زمینه بیشتر شود.
قلینژاد از همشهریان خواست تخلفات زیست محیطی را به شماره 33537064 گزارش کنند.