افزایش فوتی در حوادث رانندگی یزد
سردار میرحیدری گفت: از ابتدای امسال تاکنون، تلفات حوادث رانندگی ۱۴ درصد افزایش داشته است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد فرمانده انتظامی استان یزد امروز در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه با اشاره به افزایش ۱۴ درصدی کشته شدگان حوادث رانندگی درون شهری از ابتدای امسال تاکنون، گفت: باید همه ما به قوانین رانندگی احترام بگذاریم و نسبت به رعایت آن بکوشیم تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.
سردار میرحیدری همچنین از کاهش ۲ درصدی آمار فوت شدگان در حوادث رانندگی برون شهری استان یزد خبر داد.
فرمانده انتظامی استان یزد کشف ۱۲ تن انواع مواد مخدر و افزایش بیش از ۸۰ درصدی قاچاق سوخت را از مهمترین اقدامات نیروی انتظامی در چهار ماه اخیر برشمرد.
سردار میرحیدری همچنین افزود: در این مدت آمار سرقت در بخشهای مختلف کاهش داشته است به گونهای که سرقت مغازه ۱۸ درصد، احشام ۲۱ درصد، اتومبیل ۲۵ درصد و سرقت مسلحانه نیز ۱۰۰ درصد کاهش داشته است.
در این نشست به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار، از جمعی از خبرنگاران خبرگزاریها و مطبوعات محلی استان یزد تجلیل شد.