در اولین روز هفته دولت، مسولان اجرایی سیستان و بلوچستان با حضور در گلزار شهدای شهرستانهای مختلف استان به شهدای گرانقدر میهن اسلامی مان ادای احترام کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، مراسم عطر افشانی گلزار شهدای زاهدان هم امروز با حضوررئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور برگزار شد.
استاندار سیستان و بلوچستان در این مراسم با گرامیداشت فرارسیدن هفته دولت، گفت: حضور مسئولان در گلزار شهدا، تجدید میثاق با آرمانهای حضرت امام (ره) و شهدای گرانقدر است تا همه مدیران در جبهه سازندگی و تلاش، خدمتی بی منت به مردم ارائه کنند.
موهبتی همچنین با بیان این که در هفته دولت امسال 823 طرح با اعتبار 435 میلیارد تومان افتتاح می شود، افزود:در این هفته 138 طرح هم با اعتبار 365 میلیارد تومان کلنگ زنی می شود.