معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: ستاد اربعین حسینی استان در عملیات آماده سازی مرز خسروی مشارکت می کند.
وی افزود: عملیات آماده سازی مرز خسروی با محوریت معاونت عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور و مشارکت برخی استان ها اجرا می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل بیان کرد: براساس پیش بینی و برنامه ریزی ستاد اربعین کشور، مرز خسروی مسیر عزیمت و تردد زائران عتبات عالیات استان اردبیل و استان های همجوار در نظر گرفته شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل تصریح کرد: کمیته زیرساخت ستاد اربعین حسینی استان از مشارکت و همکاری عاشقان و شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت در این امر خداپسندانه استقبال می کند و صاحبان ماشین آلات سنگین می توانند با این کمیته هماهنگی نمایند.
گفتنی است همه ساله علاوه بر امکانات مورد نیاز ، بیش از ۱۵۰ هکتار پارکینگ خودرو در مرز خسروی آماده سازی می شود.