امام جمعه رشت
عاشورا نماد وحدت امت اسلام
آیت الله فلاحتی در خطبه های نماز جمعه رشت گفت : حضور پرشور و خالصانه آحاد مردم در عزاداریهای ماه محرم تجلی ولایت پذیری و نشانه ارادت عموم مردم به اهل بیت عصمت و طهارت است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان ؛ نماینده ی ولی فقیه در استان امروز در خطبه های نماز جمعه رشت با اشاره به حضور آگاهانه و خالصانه ی آحاد مردم در عزاداریها و اجتماعات ماه محرم، این حضور پرشور را نشانه ی ارادت آنان به اهل بیت و تجلی ولایت مداری در جامعه ی اسلامی ایران برشمرد و گفت: عشق به ولایت و تاسی از مکتب درس آموز کربلاست که عزت و اقتدار دنیای اسلام را در عرصه ی ظلم ستیزی و مقابله با استکبار تضمین می نماید و ترفندهای شوم بدخواهان اسلام و مسلمین را به خودشان باز می گرداند.
آیت الله فلاحتی همچنین ولایت مداری را رمز موفقیت جامعه ی اسلامی در روند نیل به اهداف متعالی عنوان کرد و افزود: معیار انتخاب مردم در عرصه های سیاسی و حاکمیتی نیز باید ولایت پذیری شخصیتها باشد و در روند اعمال مواضع سیاسی باید این مهم به عنوان تکلیفی اساسی مد نظر ملت بصیر و ارزش مدار قرار گیرد.
امام جمعه ی رشت در ادامه بر لزوم اتحاد امت اسلام برای مقابله ی اثربخش با ترفندهای دنیای استکبار تاکید کرد و گفت : امروز ایران اسلامی مرکز ثقل اتحاد دنیای اسلام شناخته می شود و به همین دلیل آماج انواع هجمه های سیاسی، فرهنگی و تحریمهای ناجوانمردانه ی اقتصادی دشمنان متوجه ی این نظام ولایی و الهی ست.
وی مصداق بارز این مدعا را نوع نگاه و موضع گیری های رهبران جنبش های اسلامی منطقه از جمله سید حسن نصرالله در لبنان، عبدالملک بدرالدین در یمن و شیخ زکزاکی در نیجریه عنوان کرد و افزود: نقطه ی عطف اسلام اصیل ، عدالت خواهی و ظلم ستیزی است و امروز خواست تمامی ملتهای آزاده ی جهان نیز بر همین محور و مبنا استوار است.
نماینده ی ولی فقیه در گیلان همچنین با اشاره به 26 شهریور ماه سالروز عهد شکنی صدام در قبال عهدنامه ی رسمی الجزایر مبنی بر تعیین حدود مرزی ایران و عراق در حوزه ی اروند رود تصریح کرد: سه روز پس از این اقدام غیر قانونی، حملات حزب بعث به مرزهای ایران اسلامی آغاز شد که زمینه ی ثبت دلاورمردیها و رشادتهای ماندگار فرزندان رشید این سرزمین را برای دفاع از حریم اسلام و ایران در طول 8 سال دفاع مقدس فراهم آورد