6 شهر خراسان جنوبی صبح امروز ، حداقل دمای صفر و زیر صفر درجه را ثبت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی ، رئیس گروه پیش بینی و صدور پیش آگاهی های جوی هواشناسی استان
نخعی با باین اینکه این شرایط همچنان برای صبح فردا هم پیش بینی شده، افزود: صبح روزهای دوشنبه و سه شنبه این هفته تا حدودی از یخبندان شبانه کاسته خواهد شد .
وی با بیان اینکه تا پایان هفته به تناوب افزایش ابر در استان قابل پیش بینی است، افزود: از عصر امروز تا دوشنبه احتمال بارش پراکنده در مناطق شمال غرب استان شامل شهرستانهای طبس، بشرویه و فردوس وجود دارد اما از روز سه شنبه با تقویت الگوهای جوی تا پایان هفته بارش باران در اغلب نقاط استان پیش بینی می شود که در نواحی کوهستانی و سردسیر بویژه در روز چهارشنبه به صورت باران و برف خواهد بود.
در شبانه روز گذشته قاین با حداقل دمای 6 درجه سانتیگراد زیر صفر سردترین و دهسلم نهبندان با حداکثر دمای 22 درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین نقطه استان بود.
تغییرات دمایی مرکز استان در این مدت بین 0 و 16 درجه سانتیگراد بالای صفر گزارش شد که پیش بینی شده حداکثر دمای امروز بیرجند با یک درجه افزایش به 17 درجه سانتیگراد بالای صفر برسد.