کارگاه آموزشی طرح بازی و یادگیری در مهاباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ کارگاه آموزشی طرح بازی و یادگیری برای مدیران و راهبران برنامه درسی 30 مدرسه مجری طرح شهرستان در دبستان شاهد شهید باکری مهاباد برگزار شد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان مهاباد در ابتدای این کارگاه آموزشی با بیان اینکه پروژه بازی و یادگیری، دانش آموزان را به محیط مدرسه و کلاس درس علاقمند میکند، گفت: زمانی که دانش آموزان به مدرسه علاقمند شدند، اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تحقق پیدا کرده است.
رسولی، یکی از مهمترین عوامل موفقیت این پروژه را توجیه مدیران مدارس، معلمان و اولیای دانش آموزان برای اجرای هرچه بهتر این طرح عنوان کرد و افزود: اگر مجریان به این موضوع باور داشته باشند اجرای طرح با کیفیت بهتری برگزار خواهد شد.
رئیس انجمن علمی آموزشی معلمان ابتدایی آذربایجانغربی هم در این کارگاه آموزشی، با اشاره به نکات مهم فیلم مشق شب که در ابتدای کارگاه پخش شد، گفت: تکلیف شب نباید به عنوان وسیله ای جهت تنبیه قلمداد شود، زیرا این کار زجرآور و کسل کننده، موجب رکود ذهنی، بیزار شدن از درس و دلزدگی از یادگیری، خستگی روحی و عاطفی و محروم شدن از اوقات فراغت شاگردان می شود.
رزم آرا، همچنین در خصوص طرح بازی و یادگیری افزود: اجرای بازی ها در مدارس باید در خدمت یادگیری و تعلیم و تربیت باشد.
وی اضافه کرد: هدف اصلی اجرای این پروژه تقویت مهارت اجتماعی دانش آموزان است و معلمان باید بخشی از اجرای این برنامه را به قصه گویی، شعرخوانی و اجرای نمایش اختصاص دهند.
طرح بازی و یادگیری یکی از طرحهای مؤثر در راستای شاداب سازی محیط یادگیری در مدارس ابتدایی است و این طرح در راستای عملیاتی کردن سند تحول بنیادین و تنوع بخشی به محیط یادگیری و ایجاد فضای با نشاط برای دانش آموزان مدارس ابتدایی پیشنهاد شده است.