این واحدهای متخلف به علت ثبتنام نکردن در سامانه سلامت، آشنا نبودن به پروتکلهای بهداشتی و فعالیت خارج از دستورالعمل بهداشتی و پیشگیری پلمب شد.
امینی با بیان اینکه بازاریان و کسبه مهاباد قبل از بازگشایی واحدهای صنفی خود باید در سامانه salamat.gov.ir ثبتنام کنند، ادامه داد: با اعلام ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونای این شهرستان تمام واحدهای صنفی غذاخوریها، کبابیها، ساندویچ و فستفودها تا اطلاع ثانوی تعطیل بوده و حق ارایه خدمات حتی به صورت بیرونبر را نیز نخواهند داشت.
مدیر بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت مهاباد در ادامه گفت: در این مدت تنها واحدهای صنفی غذاهای آماده که دارای پروانه کسب در این حوزه هستند، حق ارایه خدمات به صورت بیرونبر دارند.
فعالیت واحدهای صنفی مهاباد برای مقابله با شیوع بیماری کرونا با هماهنگی ستاد مبارزه با کرونای این شهرستان نزدیک به ۲ ماه قبل تعطیل شد.
شهروندان درصورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره گویای ۱۹۰ یا تلفن ۴۲۴۴۲۲۵۰ واحد بهداشت محیط مهاباد تخلفات بهداشتی را گزارش دهند.