جلوگیری از فعالیت کارگاه تولید محصولات غذایی غیر بهداشتی
۱۲ تن محصول غذایی غیر بهداشتی در حاشیه شهر اصفهان کشف شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ بازرس اتاق اصناف اصفهان گفت:بازرسان در نظارتهای روزانه خود از کارگاهها و مغازههای حاشیه شهر، امروز متوجه فعالیت این کارگاه غیر مجاز شدند، اما متصدیان از ورود آنها جلوگیری کردند و با بستن آنجا، متواری شدند. امیرحسین ابراهیم پور افزود:پس از حکم قضایی و حضور کارشناسان بهداشت، مأموران تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی، قفل در کارگاه شکسته شد. وی گفت : در بازرسی حدود ۱۰ تن خیارشور، یک تن انواع ترشی (مخلوط، لیته، زیتون و آلبالو) و یک تن آبلیمو که تاریخ گذشته و کپک زده بودند کشف شد. کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره ۱ اصفهان هم گفت: جدا از محصولات کپک زده و تاریخ مصرف گذشته، ظرفهایی که برای نگهداری این مواد غذایی استفاده میشد شیمیایی بود و سلامت مصرف کننده را با خطر روبرو میکرد. محمدشاه سیاه افزود:محیط، ظروف و آب کارگاه غیر مجاز کشف شده، کاملا غیر بهداشتی است. وی گفت : تعداد زیادی برچسب سه کارخانه معتبر مواد غذایی از استانهای مجاور هم در این کارگاه کشف و جمع آوری شد.
جلوگیری از فعالیت کارگاه تولید محصولات غذایی غیر بهداشتیجلوگیری از فعالیت کارگاه تولید محصولات غذایی غیر بهداشتیجلوگیری از فعالیت کارگاه تولید محصولات غذایی غیر بهداشتیجلوگیری از فعالیت کارگاه تولید محصولات غذایی غیر بهداشتیجلوگیری از فعالیت کارگاه تولید محصولات غذایی غیر بهداشتیجلوگیری از فعالیت کارگاه تولید محصولات غذایی غیر بهداشتی