صفحه نخست

  • صفحه نخست

سیاسی

  • سیاسی
  • رهبری
  • انتخابات
  • عمومی
  • دولت
  • مجلس
  • شورای نگهبان
  • سیاست خارجی
  • امنیتی و دفاعی
  • احزاب و تشکلها
  • رسانه های بیگانه
  • مناسبت ها

اقتصادی

  • اقتصادی
  • معدن و صنایع معدنی
  • صنعت
  • کشاورزی، روستا و عشایر
  • بازاروتجارت
  • بانک، بیمه و بورس
  • مسکن
  • آب و انرژی
  • گمرک، حمل و نقل
  • اقتصاد کلان

اجتماعی

  • اجتماعی
  • جامعه و شهری
  • محیط زیست
  • حقوقی و قضایی
  • تعاون و اشتغال
  • انتظامی و حوادث

علمی و فرهنگی

  • علمی و فرهنگی
  • آموزش و پرورش
  • کودک و نوجوان
  • فضای مجازی
  • کتاب و مطبوعات
  • زبان فارسی
  • آموزش عالی، دانشگاه
  • بهداشت و سلامت
  • زنان و خانواده
  • میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
  • راديو تلويزيون
  • فرهنگ و هنر
  • علم و فناوری
  • فرهنگ عمومی
  • معارف
  • حج و زیارت
  • حماسه و ایثار

استان ها

  • آذربایجان شرقی
  • آذربایجان غربی
  • اردبیل
  • البرز
  • اصفهان
  • ایلام
  • بوشهر
  • تهران
  • هرمزگان
  • چهارمحال و بختیاری
  • خراسان جنوبی
  • خراسان رضوی
  • خراسان شمالی
  • خوزستان
  • زنجان
  • سمنان
  • سیستان وبلوچستان
  • فارس
  • قزوین
  • قم
  • کردستان
  • کرمان
  • کرمانشاه
  • کهکیلویه و بویراحمد
  • گلستان
  • گیلان
  • لرستان
  • مازندران
  • مرکزی
  • همدان
  • یزد
  • کیش
  • مهاباد
  • آبادان

بین الملل

  • بین الملل

ورزشی

  • ورزشی
  • فوتبال و فوتسال
  • توپ و تور
  • کشتی و وزنه برداری
  • رزمی
  • پایه و آبی
  • جانبازان و معلولان
  • بانوان
  • ساير حوزه ها

عکس

  • عکس
  • خبری
  • مستند
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی

فیلم

  • فیلم
  • سیاسی
  • ورزشی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • اقتصادی
  • قلم دوربین
  • عمومی
  • پادکست
  • خبریکاتور
  • بدون تعارف

شهروندخبرنگار

  • شهروندخبرنگار
  • گزارش مردمی
  • پیگیری ها

رویداد

  • رویداد

صفحات داخلی

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • پیوندها
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نقشه سایت
  • خبرنامه
  • RSS
  • شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
  • صفحه نخست
    • صفحه نخست
  • سیاسی
    • سیاسی
    • رهبری
    • انتخابات
    • عمومی
    • دولت
    • مجلس
    • شورای نگهبان
    • سیاست خارجی
    • امنیتی و دفاعی
    • احزاب و تشکلها
    • رسانه های بیگانه
    • مناسبت ها
  • اقتصادی
    • اقتصادی
    • معدن و صنایع معدنی
    • صنعت
    • کشاورزی، روستا و عشایر
    • بازاروتجارت
    • بانک، بیمه و بورس
    • مسکن
    • آب و انرژی
    • گمرک، حمل و نقل
    • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
    • اجتماعی
    • جامعه و شهری
    • محیط زیست
    • حقوقی و قضایی
    • تعاون و اشتغال
    • انتظامی و حوادث
  • علمی و فرهنگی
    • علمی و فرهنگی
    • آموزش و پرورش
    • کودک و نوجوان
    • فضای مجازی
    • کتاب و مطبوعات
    • زبان فارسی
    • آموزش عالی، دانشگاه
    • بهداشت و سلامت
    • زنان و خانواده
    • میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
    • راديو تلويزيون
    • فرهنگ و هنر
    • علم و فناوری
    • فرهنگ عمومی
    • معارف
    • حج و زیارت
    • حماسه و ایثار
  • استان ها
    • استان ها
    • آبادان
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • البرز
    • اصفهان
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان وبلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهکیلویه و بویراحمد
    • کیش
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • مهاباد
    • همدان
    • هرمزگان
    • یزد
  • بین الملل
    • بین الملل
  • ورزشی
    • ورزشی
    • فوتبال و فوتسال
    • توپ و تور
    • کشتی و وزنه برداری
    • رزمی
    • پایه و آبی
    • جانبازان و معلولان
    • بانوان
    • ساير حوزه ها
  • عکس
    • عکس
    • خبری
    • مستند
    • استانها
    • بین الملل
    • ورزشی
  • فیلم
    • فیلم
    • سیاسی
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • علمی و فرهنگی
    • اقتصادی
    • قلم دوربین
    • عمومی
    • پادکست
    • خبریکاتور
    • بدون تعارف
  • شهروندخبرنگار
    • شهروندخبرنگار
    • گزارش مردمی
    • پیگیری ها
  • رویداد
    • رویداد
کد خبر: ۲۸۱۱۷۱۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲
صفحه نخست » عمومی

طرز پخت بلدرچین به روش‌های مختلف

با بلدرچین غذاهای لذیذ و متفاوتی می توان طبخ کرد. در ادامه با چند روش پخت بلدرچین آشنا می شوید.

به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما، با بلدرچین غذاهای لذیذ و متفاوتی می توان طبخ نمود، در ادامه با چند روش پخت بلدرچین آشنا می شوید.
 

طرز تهیه خوراک بلدرچین:

مواد لازم طرز تهیه بلدرچین برای ۲ نفر :

 بلدرچین ۳ عدد
پیاز  ۲ عدد 
 آب لیمو ترش ۱ فنجان
 روغن زیتون  یک سوم فنجان
 زعفران دم کرده  یک چهارم فنجان
 کره برای سرخ کردن  به میزان لازم
 نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
 رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری 
هویج، سیب زمینی، آلو و زرشک به میزان دلخواه

برای تهیه ی خوراک بلدرچین، ابتدا بلدرچین ها را تمیز بشویید و بعد آن ها را درون آب نمک قرار بدهید و داخل یخچال بگذارید. سپس یک عدد پیاز بزرگ را رنده کنید و آب لیموی ترش، روغن زیتون، زعفران، کره و فلفل را به آن اضافه کنید.

سپس بلدرچین ها را از آب نمک خارج کنید و داخل پیاز و دیگر مواد بخوابانید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا بلدرچین ها مزه دار شوند. بعد از گذشت این زمان بلدرچین ها را از مواد خارج کنید و با کره یا روغن در ماهیتابه سرخ کنید.

ظرف دیگری را انتخاب کنید یک عدد پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه ای دیگر سرخ کنید. سپس رب گوجه فرنگی و مقداری زردچوبه و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و تفت بدهید و به مقدار لازم به آن آب اضافه کنید.

سپس بلدرچین های سرخ شده را در  سس آماده شده بگذارید بعد از نیم ساعت آلو و هویج خرد شده را به بلدرچین ها اضافه کنید بگذارید تا همه ی مواد با هم کاملا بپزند و سس آن غلیظ شود.

در پایان زرشک را اضافه کنید و اجازه بدهید کمی بپزند و بعد سیب زمینی سرخ شده را به آن اضافه کنید و این خوراک خوشمزه را با نان سرو کنید. این خوراک را می توانید با برنج هم میل کنید.

طرز پخت بلدرچین مجلسی بدون فر:

در ادامه طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی را آموزش می دهیم. این غذا را می توانید بدون فر و روی گاز هم درست کنید. امیدوارم با تهیه این خوراک خوشمزه رنگ و طعمی عالی به سفره هایتان بدهید و از خوردن این غذای خوش طعم در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

مواد لازم خوراک بلدرچین :

بلدرچین  ۱۲۰۰ گرم 
 آب لیمو ترش ۲.۵ فنجان
 پیاز خام خلال شده ۳ عدد 
 زعفران به میزان لازم 
 روغن زیتون  نصف فنجان
 کرفس خرد شده به میزان لازم 
فلفل و نمک به میزان لازم 

برای تهیه خوراک بلدرچین، ابتدا بلدرچین ها را تمیز کنید و بشویید و داخل قابلمه ای بریزید سپس ۱یا ۲ عدد پیاز را با چند برگ و ساقه ی کرفس و چند ساق جعفری را با ۲ تا ۳ لیوان آب بگذارید تا نیم پز شود و آب آن به خورد آن برود و سسی از روغن زیتون با کره آب شده و آب لیمو، نمک و فلفل را آماده کنید و بلدرچین ها را از آب جوش خارج کنید و داخل سس بخوابانید.

سپس مانند جوجه کباب به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم کباب کنید. باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره با آب لیمو بدهید تا کاملا کباب بپزد و برشته شود. در انتها خوراک بلدرچین را تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه کباب بلدرچین در فر:

مواد لازم برای کباب بلدرچین در فر :

 بلدرچین پاک شده ۵ عدد
 پیاز متوسط ۱ عدد 
 آب لیموی تازه ۱/۴ پیمانه 
 رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
 زعفران آب کرده به میزان لازم 
 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 
 زردچوبه به میزان لازم 
 دارچین به میزان لازم 

برای طرز تهیه بلدرچین در فر، ابتدا بلدرچین ها را خوب بشویید سپس پیاز را رنده ریز یا درشت خلال کنید و به همراه رنده ی پوست لیمو، آب لیمو، زعفران و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین مخلوط کنید و داخل و خارج بلدرچین را مزه دار کنید سپس به مدت ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا مزه دار شود.

سپس داخل ظرف گودی بریزید و روی آن را با آب زعفران و کره به وسیله ی برس بکشید. بعد روی ظرف را با فویل بپوشانید و بعد داخل فر که از قبل گرم کردید با درجه ی ۱۹۰ به مدت یک ساعت بگذارید تا بپزند.

زمانی که بلدرچین ها پخته شدند فویل را بردارید در حین پخت از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده است روی بلدرچین ها بریزید در آخر پخت اگر روی بلدرچین ها طلایی نشد گریل بالای فر را روشن کنید و اجازه بدهید تا روی بلدرچین ها طلایی شود. بعد آنرا در ظرف سرو بچینید و تزیین کنید.به این ترتیب کباب بسیار لذیذ و خوشمزه بلدرچین در فر آماده سرو می شود.

با این روش کباب بلدرچین آبدارتر می شود می توانید آن ها را به سیخ جوجه گردان فر بزنید. و در حین پخت به آن کره ی آبشده و زعفران بزنید اما با این روش کباب بلدرچین خشک تر می شود.

طرز تهیه کباب بلدرچین بدون فر به روش دیگر :

برای تهیه ی کباب بلدرچین بدون فر، ابتدا بلدرچین ها را با پیاز و نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو مزه دار کنید و اجازه بدهید چند ساعت داخل یخچال بماند و مزه دار شود از مواد حتما داخل شکم بلدرچین هم بریزید. و بعد آن ها را روی گریل قرار بدهید و اجازه بدهید تا کباب شوند یا آن ها را به سیخ بکشید و کباب کنید. سیخ را اگر از داخل بلدرچین عبور بدهید هنگام چرخاندن آن بلدرچین ها داخل سیخ ثابت می مانند و سیخ می تابد و نمی شود همه ی اطراف بلدرچین را به صورت صحیح کباب کنید.

https://www.iribnews.ir/00BnSH
خبرهای مرتبط
طرز تهیه گولوت ترکیه‌ای
پیش بینی تولید ۱۰۲ هزار تن گوشت مرغ
برگزاری اجتماع زعفرانکاران در زاوه
مزیت‌های اقتصادی تولید بلدرچین
رونق پرورش بلدرچین در باغملک
گزارش مکتوب ... پرورش بلدرچین ؛ صنعتی سودآور
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
عضویت در خبرنامه
Google Plus Linkdin Facebook Soroosh Cloob Facenama Twitter
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
|
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۲
والا
علیرضایزدی
|
|
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
درراهنمایی تان اشکالی است که تجربی بدست امده ابلیمو گوشت بلدرچین را فوق العاده خشک وسفت میکند خصوصا اگرچندساع درمایعی که دارای ابلیموست غیرقابل کبابی یاسرخ کردنی شود سفت میشود .درنحوه پخت تجدید نظرکنید.
نظر شما
بازگشت به بالای صفحه
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استان ها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • پیوند ها
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • خبرنامه
  • نقشه سایت
  • RSS
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به خبرگزاری صدا و سیما می باشد و استفاده غیر قانونی از آن پیگرد قانونی دارد
طراحی و تولید: "ایران سامانه"