عملیات امداد و نجات آتشنشانی در مهاباد امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال 50 درصد کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مهاباد گفت: در نیمه نخست امسال ۲۸۱ مورد عملیات امداد و نجات در این شهرستان انجام شد که در مقایسه مدت مشابه پارسال ۵۰ درصد کاهش داشته است.
رحمان احمدی افزود: کاهش بارندگی در سال زراعی گذشته و به موجب آن کاهش پوشش گیاهی درمراتع و کاهش آتش سوزی ، محدودیتهای ترافیکی و کاهش سفرهای بین شهری به علت کرونا از دلایل کاهش عملیات امداد و نجات در مهاباد بود.
احمدی، با بیان اینکه آتش سوزی پوشش گیاهی در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال به یک سوم کاهش یافته است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۴۶ مورد مأموریت شهری و ۳۵ مورد مأموریت خارج از محدوده شهری در زمینه امداد و نجات در این شهرستان انجام شده که در آن هفت نفر جان باخته و ۲۲ نفر شامل ۱۴ نفر مرد و هشت نفر زن هم مصدوم شده اند.
وی افزود: از مجموع حوادث امسال، ۱۵ مورد حوادث جادهای و تصادفات، ۲۸ مورد دفع حیوانات موذی و مابقی امدادرسانی متفرقه شامل رهاسازی در آسانسور، نجات حیوانات اهلی، رفع نشت گاز و سیلاب بوده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مهاباد اضافه کرد: در این مدت
برای افزایش ایمنی و حفظ سلامت شهروندان، ۷۸ گواهی ایمنی برای ۶۸ ساختمان و ۱۰ مورد واحد تجاری و آموزشی صادر شدهاست.