صفحه نخست

  • صفحه نخست

سیاسی

  • سیاسی
  • رهبری
  • انتخابات
  • عمومی
  • دولت
  • مجلس
  • شورای نگهبان
  • سیاست خارجی
  • امنیتی و دفاعی
  • احزاب و تشکلها
  • رسانه های بیگانه
  • مناسبت ها

اقتصادی

  • اقتصادی
  • معدن و صنایع معدنی
  • صنعت
  • کشاورزی، روستا و عشایر
  • بازاروتجارت
  • بانک، بیمه و بورس
  • مسکن
  • آب و انرژی
  • گمرک، حمل و نقل
  • اقتصاد کلان

اجتماعی

  • اجتماعی
  • جامعه و شهری
  • محیط زیست
  • حقوقی و قضایی
  • تعاون و اشتغال
  • انتظامی و حوادث

علمی و فرهنگی

  • علمی و فرهنگی
  • آموزش و پرورش
  • کودک و نوجوان
  • فضای مجازی
  • کتاب و مطبوعات
  • زبان فارسی
  • آموزش عالی، دانشگاه
  • بهداشت و سلامت
  • زنان و خانواده
  • میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
  • راديو تلويزيون
  • فرهنگ و هنر
  • علم و فناوری
  • فرهنگ عمومی
  • معارف
  • حج و زیارت
  • حماسه و ایثار

استان ها

  • آذربایجان شرقی
  • آذربایجان غربی
  • اردبیل
  • البرز
  • اصفهان
  • ایلام
  • بوشهر
  • تهران
  • هرمزگان
  • چهارمحال و بختیاری
  • خراسان جنوبی
  • خراسان رضوی
  • خراسان شمالی
  • خوزستان
  • زنجان
  • سمنان
  • سیستان وبلوچستان
  • فارس
  • قزوین
  • قم
  • کردستان
  • کرمان
  • کرمانشاه
  • کهکیلویه و بویراحمد
  • گلستان
  • گیلان
  • لرستان
  • مازندران
  • مرکزی
  • همدان
  • یزد
  • کیش
  • مهاباد
  • آبادان

بین الملل

  • بین الملل

ورزشی

  • ورزشی
  • فوتبال و فوتسال
  • توپ و تور
  • کشتی و وزنه برداری
  • رزمی
  • پایه و آبی
  • جانبازان و معلولان
  • بانوان
  • ساير حوزه ها

عکس

  • عکس
  • خبری
  • مستند
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی

فیلم

  • فیلم
  • سیاسی
  • ورزشی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • اقتصادی
  • قلم دوربین
  • عمومی
  • پادکست
  • خبریکاتور
  • بدون تعارف

شهروندخبرنگار

  • شهروندخبرنگار
  • گزارش مردمی
  • پیگیری ها

رویداد

  • رویداد

صفحات داخلی

  • تماس با ما
  • درباره ما
  • پیوندها
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نقشه سایت
  • خبرنامه
  • RSS
  • شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
  • صفحه نخست
    • صفحه نخست
  • سیاسی
    • سیاسی
    • رهبری
    • انتخابات
    • عمومی
    • دولت
    • مجلس
    • شورای نگهبان
    • سیاست خارجی
    • امنیتی و دفاعی
    • احزاب و تشکلها
    • رسانه های بیگانه
    • مناسبت ها
  • اقتصادی
    • اقتصادی
    • معدن و صنایع معدنی
    • صنعت
    • کشاورزی، روستا و عشایر
    • بازاروتجارت
    • بانک، بیمه و بورس
    • مسکن
    • آب و انرژی
    • گمرک، حمل و نقل
    • اقتصاد کلان
  • اجتماعی
    • اجتماعی
    • جامعه و شهری
    • محیط زیست
    • حقوقی و قضایی
    • تعاون و اشتغال
    • انتظامی و حوادث
  • علمی و فرهنگی
    • علمی و فرهنگی
    • آموزش و پرورش
    • کودک و نوجوان
    • فضای مجازی
    • کتاب و مطبوعات
    • زبان فارسی
    • آموزش عالی، دانشگاه
    • بهداشت و سلامت
    • زنان و خانواده
    • میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
    • راديو تلويزيون
    • فرهنگ و هنر
    • علم و فناوری
    • فرهنگ عمومی
    • معارف
    • حج و زیارت
    • حماسه و ایثار
  • استان ها
    • استان ها
    • آبادان
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • البرز
    • اصفهان
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان وبلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهکیلویه و بویراحمد
    • کیش
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • مهاباد
    • همدان
    • هرمزگان
    • یزد
  • بین الملل
    • بین الملل
  • ورزشی
    • ورزشی
    • فوتبال و فوتسال
    • توپ و تور
    • کشتی و وزنه برداری
    • رزمی
    • پایه و آبی
    • جانبازان و معلولان
    • بانوان
    • ساير حوزه ها
  • عکس
    • عکس
    • خبری
    • مستند
    • استانها
    • بین الملل
    • ورزشی
  • فیلم
    • فیلم
    • سیاسی
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • علمی و فرهنگی
    • اقتصادی
    • قلم دوربین
    • عمومی
    • پادکست
    • خبریکاتور
    • بدون تعارف
  • شهروندخبرنگار
    • شهروندخبرنگار
    • گزارش مردمی
    • پیگیری ها
  • رویداد
    • رویداد
کد خبر: ۲۸۹۵۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴
سیستان و بلوچستان » علمی فرهنگی
مفیدترین گیاه دارویی برای زمستان

گیاهانی با خواص دارویی قدرتمند

زنجبیل دارای سابقه بسیار طولانی در استفاده در اشکال مختلف طب سنتی است. از این ماده برای کمک به هضم، کاهش تهوع و کمک به مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی استفاده شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، زنجبیل دارای شناسنامه‌ی تغذیه‌ای بسیار عالی، حاوی پروتئین، کلسیم، آهن، اسید فولیک، کربوهیدرات، قند، فیبرهای محلول و نامحلول، سدیم، ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب، و آمینو اسیدها است؛ که همه‌ی این‌ها زنجبیل را به عنوان منبعی برای عناصر غذایی ارزشمند تبدیل کرده‌اند.
زنجبیل یک ادویه محبوب است. ماده ای با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قدرتمند است.
 
زنجبیل می تواند بسیاری از انواع حالت تهوع، به خصوص بیماری صبحگاهی را درمان کند:
زنجبیل همچنین ممکن است تهوع و استفراغ بعد از عمل و در بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی قرار دارند تسکین دهد.

اما ممکن است در هنگام تهوع مربوط به بارداری، مانند بیماری صبحگاهی، موثرترین باشد.

اگرچه زنجبیل ماده ایمنی محسوب می شود، اما در صورت بارداری قبل از مصرف مقادیر زیاد با پزشک خود مشورت کنید.
 زنجبیل ممکن است درد و درد عضلانی را کاهش دهد
نشان داده شده است زنجبیل در برابر درد عضلانی ناشی از ورزش موثر است.
در یک مطالعه، مصرف 2گرم زنجبیل در روز، به مدت 11روز، درد عضلانی را در افرادی که تمرینات آرنج را انجام می دهند، به میزان قابل توجهی کاهش داده است.
 
زنجبیل تأثیر فوری ندارد، اما ممکن است در کاهش پیشرفت روزانه درد عضلات مؤثر باشد. 
 
اعتقاد بر این است که این اثرات با خاصیت ضد التهابی ارتباط دارد.

 
اثرات ضد التهابی زنجبیل می تواند به آرتروز کمک کند:
استئوآرتریت یک مشکل سلامتی شایع است. این شامل تخریب مفاصل در بدن است و منجر به علائمی مانند درد مفاصل و سفتی می شود. 
 
در یک مطالعه از 247فرد مبتلا به آرتروز زانو، افرادی که عصاره زنجبیل مصرف کرده بودند، درد کمتری داشتند و به داروهای کمتری نیاز داشتند.

یک مطالعه دیگر نشان داد که ترکیبی از روغن زنجبیل، دارچین و روغن کنجد، می تواند باعث کاهش درد و سفتی در بیماران استئوآرتریت هنگام استفاده موضعی شود.
 قلب‌تان را قوی می‌کند
طبق دستورات طب چینی، نوشیدنی تخمیری زنجبیل در تقویت قلب بسیار موثر است.
با نوشیدن مرتب نوشیدنی زنجبیل، سطوح کلسترول پایین می‌آیند، و هم‌چنین از ایجاد لخته‌های خونی در داخل بدن پیشگیری می‌شود.
این اثر نقش مهمی در پیشگیری از ایجاد شرایطی نظیر سکته‌ی مغزی ایفا می‌کند.
جهت محافظت از قلب، مصرف این نوشیدنی تخمیری بسیار خوشمزه را در رژیم غذایی روزانه‌تان بگنجانید.
 
زنجبیل ممکن است قند خون را به طرز چشمگیری کاهش دهد و فاکتورهای خطرساز بیماریهای قلبی را بهبود بخشد:
زنجبیل ممکن است خواص ضد دیابتی قدرتمندی داشته باشد. در یک مطالعه از 41شرکت کننده مبتلا به دیابت نوع2، 2گرم پودر زنجبیل در روز 12٪ قند ناشتا را کاهش داد.

همچنین HbA1c را به طور چشمگیری بهبود بخشید (نشانگر میزان قند خون در دراز مدت) و منجر به کاهش 10درصدی در طی یک دوره 12 هفته می شود.

همچنین یک کاهش 28٪ در نسبت ApoB / ApoA-I و کاهش 23٪ در نشانگرهای لیپوپروتئین اکسیده شده وجود دارد.
این هر دو عامل اصلی خطر برای بیماری های قلبی هستند.

 زنجبیل می تواند به درمان سوء هاضمه مزمن کمک کند:
سوء هاضمه مزمن با درد مكرر و ناراحتی در قسمت بالای معده مشخص می شود. اعتقاد بر این است که تاخیر در تخلیه معده عامل اصلی سوءهاضمه است.

زنجبیل در تخلیه معده در افراد مبتلا به بیماری سوء هاضمه سرعت می بخشد. بعد از خوردن سوپ، زنجبیل مدت زمان خالی شدن معده را از 16تا12 دقیقه کاهش داد.
در مطالعه 24فرد سالم، 1.2گرم پودر زنجبیل قبل از غذا 50٪ تخلیه معده را تسریع کرد.
 
 پودر زنجبیل ممکن است درد قاعدگی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد:
درد قاعدگی (دیسمنوره) دردهایی است که در چرخه قاعدگی یک زن احساس می شود. یکی از کاربردهای سنتی زنجبیل برای تسکین درد از جمله درد قاعدگی است.
در یک مطالعه به 150 زن پیشنهاد داده شد كه برای 3روز اول دوره قاعدگی 1گرم پودر زنجبیل مصرف كنند .زنجبیل موفق به کاهش درد به همان اندازه که داروهای مفنامیک اسید و ایبوپروفن است، شد.
 
 زنجبیل سطح کلسترول را کاهش می دهد:
مقادیر بالای لیپوپروتئین های LDL (کلسترول "بد") با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است. غذاهایی که می خورید می توانند تأثیر زیادی در سطح LDL داشته باشند. 

در یک مطالعه 45روزه از 85فرد مبتلا به کلسترول بالا، 3گرم پودر زنجبیل باعث کاهش قابل توجهی در اکثر نشانگرهای کلسترول شد.
هم در حیوانات و هم در انسان شواهدی وجود دارد که نشان می دهد زنجبیل می تواند به کاهش میزان قابل توجهی در کلسترول LDL و سطح تری گلیسیرید خون منجر شود.

 زنجبیل ماده ای دارد که می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند:
برخی شواهد، هرچند محدود، وجود دارد که نشان می دهد زنجبیل در برابر سرطان لوزالمعده ، سرطان سینه و تخمدان موثر است.

زنجبیل ممکن است عملکرد مغز را بهبود ببخشد و در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند:
برخی مطالعات در مورد حیوانات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فعال زیستی موجود در زنجبیل می توانند پاسخهای التهابی را که در مغز رخ می دهد مهار کند.

همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد زنجبیل می تواند عملکرد مغز را به طور مستقیم تقویت کند. 
 
 مواد مغذی موجود در زنجبیل می تواند به مبارزه با عفونت ها کمک کند:
ماده فعال زیستی موجود در زنجبیل تازه، می تواند به کاهش خطر عفونت ها کمک کند. در واقع، عصاره زنجبیل می تواند رشد
 
بسیاری از انواع مختلف باکتری را مهار کند. زنجبیل در برابر باکتریهای دهانی که باعث بیماریهای التهابی در لثه ها می شوند مانند ورم لثه و پریودنتیت بسیار مؤثر است.
زنجبیل تازه همچنین ممکن است در برابر ویروس RSV، یکی از دلایل عمده عفونت های تنفسی موثر باشد.

به از بین بردن سنگ‌های کلیه کمک می‌کند
افراد مبتلا به مشکلات کلیوی می‌توانند به مقدار قابل توجهی از فواید مصرف مرتب نوشیدنی تخمیری زنجبیل بهره ببرند.
 
مصرف زنجبیل یکی از درمان‌های شناخته شده برای از بین بردن سنگ‌های کلیه به شمار می‌رود.
 
جهت اجتناب از انجام عمل جراحی برای درمان این مشکل، به طور مرتب نوشیدنی زنجبیل بنوشید تا سنگ‌های کلیه‌تان به طور طبیعی از بین بروند.
زنجبیل به تسکین سوختگی‌ها کمک می‌کند
 مهار و پیشگیری از بروز قارچ
به درمان سندروم روده‌ی تحریک‌پذیر (IBS) کمک می‌کند.
 رشد بیشتر موها
و ...
از خواص زنجبیل است 
 
 
 
 
 
مضرات زنجبیل:
 
در دوزهای کوچک، زنجبیل عوارض جانبی کمی دارد. دوزهای زیاد زنجبیل - بیش از 5گرم در روز - احتمال بروز عوارض جانبی را افزایش می دهد. زنجبیل ممکن است باعث ایجاد بثورات روی پوست شود. همچنین ممکن است باعث شود:
گاز معده 
سوزش سر دل
ناراحتی معده
سوزش دهان
 
 
 
دوزهای زیاد زنجبیل - بیش از 5گرم در روز - زنجبیل روی پوست ممکن است باعث بثورات شود.
عوارض زنجبیل ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.
 
اگر اختلال خونریزی دارید، ممکن است بی خطر نباشد.
 
همیشه در مورد داروهای گیاهی که مصرف می کنید از جمله زنجبیل به پزشک خود بگویید.
 
اگر هر گونه دارویی مصرف می کنید، قبل از شروع زنجبیل با پزشک خود مشورت کنید.
آنها می توانند با رقیق کننده خون و داروهای دیابت و فشار خون بالا تداخل پیدا کنند.

و اما ...

دارچین ادویه و گیاهی دارویی محسوب می‌شود و جزو دولپه ای های جدا گلبرگ قرار دارد و در مواد غذایی و برخی نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.

 
دارچین یکی از غنی‌ترین منابع «آنتی‌اکسیدان» است. 
آنتی‌اکسیدان از بدن انسان در مقابل رادیکال‌های آزاد و عمل اکسیده شدن که منشأ بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان است محافظت می‌کند و دارچینخاصیت پیشگیری و ضد التهاب دارد و در برخی موارد ورم‌ها را کم می‌کند.
 
هم‌چنین دارچین از ورود ویروس‌ها به سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند و خاصیت ضد باکتری نیز دارد.
 
دارچین در شرایط عادی از آسیب‌های بافتی جلوگیری کرده و عفونت را از بین می‌برد.

دارچین بخصوص برای التهاب ریه‌ها بسیار مفید است.
 
انسان‌هایی که می‌خواهند قند و شکر کم‌تری مصرف کنند می‌توانند به‌جای این دو عنصر مضر از دارچین استفاده کنند.
دارچین، میزان قند خون را کم می‌کند.
دارچین تأثیر مثبتی بر مقاومت در برابر انسولین و گلوکز خون دارد و فشار خون را پایین می‌آورد.
 
 
خواص دارچین برای فشار خون و قلب: دارچین خطر ناراحتی‌های قلبی را در انسان کاهش می‌دهد چون مقدار کلسترول بد (LDL) و «تری گلیسیرید» خون را کم می‌کند و همین موضوع باعث ثابت ماندن میزان کلسترول خوب (HDL) می‌شود.
برای درمان ناراحتی‌های قلبی باید میزان مصرف دارچین با نظر پزشک تعیین شود چون مصرف زیاد آن می‌تواند منجر به تپش قلب شود.

پیشگیری از پارکینسون و آلزایمر: ترکیبات موجود در دارچین یکی از اصلی‌ترین ماده‌های ابتلا به بیماری آلزایمر به نام «تائو» (tau) را متوقف می‌کند.
در مورد بیماری پارکینسون نیز دارچین انتقال‌دهندگان عصبی را بهبود می‌دهد.
 
ضد سرطان: به خاطر وجود آنتی‌اکسیدان زیاد و علاوه بر خواص ضد باکتری، دارچین می‌تواند توسط «سینامالدئید» (Cinnamaldehyde) موجود در خود، رشد تومور سرطانی را با محافظت از «دیان اِی» (DNA) از آسیب و جهش سلولی مهار کند.

ترکیب خاص دارچین باعث خود تخریبیِ سلول‌های سرطانی نیز می‌شود. این ترکیب، بخصوص در درمان سرطان روده مؤثر است.
 
محافظت از دندان‌ها و رفع بوی بد دهان: دارچین، از عملکرد باکتری‌هایی که سبب بوی بد دهان و نیز پوسیدگی دندان‌ها می‌شوند به خاطر خاصیت ضد باکتری خود، جلوگیری می‌کند.
 
خواص دارچین برای معده و دستگاه گوارشی:دارچین خاصیتی ضدمخمر و ضدباکتری دارد و بخصوص می‌تواند مخمری به نام «کاندیدا آلبیکنس» (Candida_albicans) که یک مخمر خطرناک است را از میان ببرد و در نتیجه جلوی مشکلات معده و دستگاه گوارشی را بگیرد.
 
درمان آلرژی و آسم: خاصیت ضدالتهاب دارچین در کاهش انواع آلرژی‌ها و نیز حمله‌های آسم، نقش مؤثری می‌تواند داشته باشد.
 
در مورد بهبود آسم بهتر است که دارچین خرد نشده را در چای گرم قرار داد و آن را نوشید. با پزشک، مشورت شود.
خواص دارچین برای لاغری
تأثیر دارچین بر کاهش وزن، ناشی از بالا بردن سوخت و ساز بدن توسط آن است.
در این حالت، بدن چربی‌هایش را می‌سوزاند و در نتیجه وزن فرد پایین می‌آید.
مصرف ترکیب دارچین و عسل اشتها را کم می‌کند و از این ترکیب برای لاغری، زیاد استفاده می‌شود.
 
دستور چای دارچین برای لاغری
چای سبز، دارچین و عسل
برای لاغر شدن یک قاشق چای‌خوری عسل را با یک ‌و نیم قاشق چای‌خوری دارچین به یک فنجان چای سبز اضافه کرده و میل کنید.
 

خواص دارچین برای پوست
ترکیب دارچین و روغن جوز هندی و استفاده‌ی موضعی از آن برای رفع یا تخفیف ناراحتی‌های پوستی مانند کاهش بروز و درمان جوش، کهیر، تحریک، عفونت و واکنش‌های آلرژیک، سرخ شدن پوست، تورم و درد پوست بسیار مفید است چون این دو دارای مواد آنتی‌بیوتیک و ضد میکرب هستند.
 
برای مصرف دارچین میزان مصرف استانداردی تعریف نشده، برخی‌ها میزان مصرف روزانه‌ی آن را بین دو تا چهار گرم (حدود یک تا دو قاشق چای‌خوری) توصیه کرده‌اند.
در برخی آزمایش‌ها، میزان مصرف روزانه‌ی دارچین بین یک تا 6 گرم بوده است.
عوارض دارچین
بهتر است در هنگام بارداری، مصرف دارچین با توصیه‌ی پزشک انجام شود.
 
مصرف هم‌زمان دارچین با داروهای آنتی‌بیوتیک باید با اجازه‌ی پزشک باشد چون خودِ دارچین نوعی آنتی‌بیوتیک است.
 
تماس بی‌واسطه با روغن دارچینِ خالص می‌تواند پوست را تحریک و سرخ کند.
ممکن است برخی افراد به خودِ دارچین حساسیت داشته باشند.
همیشه دارچین را به میزان کم مصرف کنید تا دچار عوارض احتمالی دیگر نشوید، به‌طور مثال مصرف زیاد دارچین می‌تواند به کبد صدمه وارد کند.

خواص دارچین و زنجبیل
مصرفِ باهم این دو ماده علاوه بر تمامی فواید جداگانه‌ای که دارند، سوزش دل، حالت تهوع و سوءهاضمه را برطرف می‌کند
 

طرز تهیه چای دارچین و زنجبیل
یک لیتر آب را جوشانده و یک تکه زنجبیل را با نصف یک چوب دارچین در آن بیندازید و 15دقیقه بجوشانید و یا از هر یک از آنها نصف یا یک چهارم قاشقِ چای‌خوری داخل قوری معمولی بریزید سپس یک تا دو لیوان، آب جوش در قوری ریخته و بگذارید پانزده دقیقه دم بکشد.

 

در کنار رعایت کامل نکات بهداشتی توصیه شده، خوردن یک عدد شلغم پخته، هر شب در تمام طول پاییز و زمستان و بخور دادن با بخار آن و مصرف دم‌نوش‌های عناب و آویشن، نعنا، بابونه، ختمی، به و گل محمدی، به‌لیمو، دارچین و زنجبیل، به‌تناوب و نوشیدن هر روزه شربت تخم بالنگو با زعفران یا بدون زعفران، حدود ۳-۲ ساعت پس‌ از ناهار، برای تقویت سیستم ایمنی بدن، به ویژه در پاییز و زمستان امسال که دو ویروس کرونا و انفولانزا سلامت افراد را تهدید می کند، توصیه می‌شود.

https://www.iribnews.ir/00C9Fj
خبرهای مرتبط
توزیع واکسن آنفلوآنزا ، در داروخانه های خصوصی سیستان و بلوچستان
فواید دارچین برای سلامتی
نگرانیهای شیوع آنفلوآنزا در ایرانشهر
هشدار دامپزشکی سیستان و بلوچستان نسبت به شیوع آنفولانزای مرغی
بهترین آنتی بیوتیک برای جوش صورت
آیا امکان دارد همزمان به کرونا و آنفولانزا مبتلا شویم؟
انواع شکلات با روکش حشرات
خواص جادویی آویشن برای ریه
طعم سلامتی و میوه طول عمر در غذای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی
شیرین شدن کام زنان شمالی با انار ترش میانکاله
عسل معجزه ای برای سلامتی بدن
چه خوراکی‌هایی ضد کروناست؟
چه خوراکی هایی ضد کروناست؟
تقویت ایمنی بدن با تغذیه مناسب
جایگزین‌های واکسن آنفلوانزا
خواص شگفت انگیز کدو حلوایی یا همان کدو تنبل + فیلم
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
عضویت در خبرنامه
Google Plus Linkdin Facebook Soroosh Cloob Facenama Twitter
نظر شما
بازگشت به بالای صفحه
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استان ها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • پیوند ها
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • خبرنامه
  • نقشه سایت
  • RSS
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به خبرگزاری صدا و سیما می باشد و استفاده غیر قانونی از آن پیگرد قانونی دارد
طراحی و تولید: "ایران سامانه"