سقف قسمت شارژ فروآلیاژها در کارگاه RH ناحیه فولادسازی و ریختهگری شرکت فولاد مبارکه اصفهان طراحی، ساخته و نصب شد.
دانیال نظری افزود: یکی از قسمتهای مهم کارگاه قسمت تزریق وایر آلیاژها درونمذاب است که بهدلیل طراحی نامناسب سازنده، این عملیات با انتشار غبار همراه بود و قابلیت مکش غبارهای منتشرشده از ذوب را بهطور کامل نداشت و گاهی فرایند ذوب گیری را مختل میکرد.
رسول نوروزیان، فورمن تعمیرات مکانیک عملیات ثانویه و طراح سقف جدید شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز گفت: پس از بررسی مشکل با تکیه بر دانش کارکنان واحد متالورژی ثانویه، قسمت دشوار کار شامل طراحی سقف جدید که برای آن از سیستم مکش مستقیم استفاده شد محقق شد و به یاری پولادمردان واحد تعمیرات و تولید عملیات ثانویه فولادسازی، واحد اسکلت فلزی، واحد نسوز فولادسازی و واحد تعمیرات مرکزی، مراحل ساخت و نصب سقف با طرح جدید اجرا شد و در نهایت میزان مکش سقف با طرح جدید صددرصد رضایتبخش بود.
در ساخت و طراحی این سقف، کارکنان فولاد مبارکه با بهرهگیری از شعار «ما میتوانیم» و با اتکا به توان متخصصان داخلی و بدون نیاز به خدمات مشاورهای به این موفقیت دست یافتند.