با پایان فصل برداشت انگور از تاکستانهای اسفرورین مراسم سنتی شیره پزان آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، شیره انگور «دوشاب» از محصولات فراوری شده انگور است که همزمان با فصل پاییز و
نکته قابل توجه در پخت شیره، استفاده از خاک رس است.
شیره انگور سرشار از ویتامین و مواد مغذی مثل منیزیم، فسفر، آهن و کلسیم است و خواص زیادی دارد.
مردم از شیره انگور در غذاهای مختلفی استفاده میکنند.
در بخش اسفرورین ۵ هزار هکتار باغ انگور وجود دارد که کمتر از ۵ درصده محصول آن تبدیل به شیره میشود.