عاملان تلف شدن یک قلاده خرس در ایذه شناسایی شدند و پیگیریهای قضایی برای برخورد با آنها انجام خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایذه تاکید کرد : افرادی که عصر روز گذشته عامل تلف شدن یک قلاده خرس در یکی از روستاهای این شهرسان شدند شناسایی شدند .
احمد امیری درباره جزئیات این حادثه گفت : در چند روز گذشته در بررسیها و گشت زنیهای محیط بانان و یگان اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان مشخص شد که یک قلاده خرس به همراه توله خود به دلیل شرایط خشکسالی و وجود هوای گرم، همچنین وضعیت بد غذایی، به منابع آبی موجود در نزدیکی یکی از روستاهای شهرستان ایذه مراجعه کرده است.
وی ادامه داد : پس از مشاهده این وضعیت ، یگان اداره حفاظت محیط زیست ایذه در ۴ تا ۵ روز حضور مداوم در منطقه و گشت زنی ، توصیههای لازم را به منظور پرهیز از هرگونه ایجاد مزاحمت برای این خرس به اهالی منطقه کرده است، اما عصر روز گذشته تعدادی از اهالی روستا به دلیل ماجراجویی و حس کنجکاوی ، به صورت جمعی این خرس را دنبال کردند و با چوب و چماق و انداختن یک حلقه طناب به گردن این خرس باعث تلف شدن و خفه شدن خرس شدند.
بیشتر بخوانید : پشت پرده رهاسازی مرغهای زنده در میداوود باغملک
وی تاکید کرد: عاملان تلف شدن خرس، شناسایی شدند و در هماهنگیهایی که با دادستان و فرماندهی انتظامی شهرستان ایذه صورت گرفته است، حتما پیگیریهای قضایی در خصوص برخورد با این افراد انجام خواهد شد.