محاکمه حسنی مبارک دیکتاتور سابق مصر به نوزدهم ماه آینده موکول شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، شبکه تلویزیونی المیادین با اعلام این خبر افزود: پخش زنده جلسات محاکمه مبارک رئیس جمهور اسبق مصر و نیز پوشش رسانه ای محاکمه وی هم ممنوع شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، قرار بود دیکتاتور سابق مصر در ارتباط با کشتار تظاهرکنندگان در انقلاب بیست و پنجم ژانویه سال 2011 میلادی و فساد مالی امروز در هفتمین جلسه دادگاه قاهره محاکمه شود.
محاکمه اولیه وی در ژوئن سال 2012 میلادی به صدور حکم حبس ابد برای وی در ارتباط با همدستی در کشتار تظاهرکنندگان منجر شد اما دادگاه تجدید نظر دستور محاکمه مجدد وی را صادر کرد و از یازدهم مه گذشته محاکمه مجدد حسنی مبارک آغاز شده است.
حسنی مبارک 85 ساله در آخرین قضیه ای که به سبب آن بازداشت شده بود به علت آنکه مدت قانونی حبس وی به پایان رسیده بود بیست و دوم اوت گذشته آزاد و بازداشت خانگی شد اما محاکمه مجدد وی در ارتباط با قتل و فساد مالی ادامه دارد.
850 نفر در ناآرامی های 18 روزه مصر در سال 2011 میلادی کشته شدند.