مسوول مرکز ارتباطات و امور بین الملل حوزههای علمیه کشور گفت: توسعه خدمات تبلیغی در داخل و خارج از کشور از رویکردهای حوزه علمیه است و انتظار میرود نهادهای فرهنگی و تبلیغی نیز در کنار حوزه علمیه به این امر مهم اهتمام کنند
مسئول مرکز ارتباطات و امور بین الملل حوزههای علمیه کشور گفت: طلاب و علمایی که در این منطقه فعالیت میکنند با توجه به تسلط زبانی و آشنایی با فرهنگ کشورهای همسایه در صورت ایجاد بستر مناسب میتوانند نقش قابل توجهی در عرصه تبلیغ و ترویج فرهنگ اسلامی و ایرانی ایفا کنند.
حجت الاسلام حسینی کوهساری، افزود: منطقه آذربایجان و در راس آن تبریز خاستگاه بزرگان بسیاری در حوزههای مختلف از جمله در حوزه علوم دینی بوده و امید است اقدامات شایستهای برای معرفی این چهرهای جهانی انجام شود.
وی گفت: چندین تجربه زیست همکاری بین حوزه علمیه و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی میتواند شکل گیرد که از آن جمله ایجاد زمینه برای حضور بیشتر طلاب در عرصههای فرهنگی و هنری بوده و در حوزه فعالیتهای قرآنی نیز این همراهی و تعامل و همکاری میتواند راهگشا باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی نیز در این نشست با بیان اینکه ایجاد ، پشتیبانی و تقویت هستههای مردمی در حوزه فرهنگ و هنر از رویکردهای اصلی این اداره کل است، گفت: در زمان کنونی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به عنوان محور مقاومت و ایستادگی است و باید قطب فعالیتهای فرهنگی تبلیغی نیز باشد.
سیدمحمدحسین بلاغی، با اشاره به اینکه در برهه کنونی چشم امید همه آزادیخواهان و خداجویان واقعی در جهان به نظام جمهوری اسلامی ایران است، افزود: در این راستا علاوه بر ایجاد زمینه برای رویکرد دینی هنرمندان و اصحاب فرهنگ، ورود و حضور متدینان در عرصههای مختلف فرهنگی، هنری، تمدنی و رسانهای میتواند راهگشا باشد.
وی بر لزوم رصد مسائل روز و منطقه از سوی مدیران و متولیان فرهنگی تاکید کرد و اظهار داشت: بهرهگیری از ظرفیت حوزههای علمیه در داخل کشور و سطح بینالملل ضروری بوده و باید بر حضور تاثیرگذار علما در عرصههای فرهنگی و هنری و قرآنی و بهرهگیری از تفکر جبهه فرهنگی انقلاب توجه بیشتری شود.
وی همچنین آمادگی این اداره کل را با حوزههای علمیه به منظور ایجاد زمینه همکاری مشترک اعلام کرد.