در جلسه ستاد دهه فجر بر ضرورت برگزاری باشکوه جشنهای پیروزی انقلاب تاکید شد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان استاندار کرمان در جلسه ستاد دهه فجر با تاکید بر ضرورت برگزاری باشکوه جشنهای پیروزی انقلاب گفت: با توجه به سرمایه گذاری دشمن در ماههای اخیر برای کمرنگ کردن دستاوردهای انقلاب ، از اعضای ستاد دهه فجر خواست امسال برنامه های سالگرد پیروزی انقلاب را به سمت خدمت رسانی به مردم پیش ببرند .
فداکار افزود در پاییز امسال مردم با دشمن همراه نشدند و حدود 100 نفر شهید دادیم و در نهایت دشمن عقب نشینی کرد .
معاون عمرانی استاندار از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 924 پروژه در استان خبر داد وافزود: اعتبار این طرحها در مجموع 8 هزار و 656 میلیارد تومان است.
برگزاری هر چه باشکوه تر راهپیمایی 22 بهمن و اجرای برنامه های با نشاط در فضای عمومی از دیگر موارد مورد تاکید استاندار در این جلسه بود .