با حضور نماینده و استاندار مرکزی
روش شناسی اجرای برنامه هفتم توسعه در کارگروههای تخصصی
چگونگی اجرای برنامه هفتم توسعه در کارگروههای تخصصی دفتر نماینده استان مرکزی در مجلس بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ در چهارمین نشست روسای کارگروههای تخصصی دفتر ارتباطات نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در خصوص چگونگی اجرای برنامه هفتم توسعه بحث و تبادل نظر شد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، برنامه هفتم توسعه را چشم انداز کشور دانست و گفت: تهیه و تنظیم برنامه هفتم در مجلس شورای اسلامی به روزهای پایانی رسیده است. هفته گذشته هم کمیسیونهای ۱۵ گانه مجلس، اعضای کمیسیون تلفیق برنامه هفتم را انتخاب کردند و از هر کمیسیونی سه نفر به عنوان کمیسیون برنامه هفتم انتخاب شدند.
آصفری با بیان اینکه سندچشم انداز ۵ ساله کشور در برنامه هفتم در همه حوزههای مورد نیاز مشورت تهیه و تنظیم میشود، افزود: قرار شد این کارگروهها جلسات خود را از ابتدای سال ۱۴۰۲ برگزار کنند تا در جهت پیشنهادات ملی و استانی بتوانیم چشم انداز خوب و عملیاتی که بتواند بخشی از مسشکلات مردم را حل کند، اجرایی شود.
آصفری برخی از برنامه ششم در حوزههای مختلف از جمله حوزه حریم راهها، سرانه بهداشت و درمان، مبلمان شهری، و یا حوزههای امنیتی را برای مردم دست و پاگیر خواند و افزود: بعضی از این قوانین نیاز به اصلاح دارد و قرار است از ابتدای سال جدید، جلسات کمیسیون تلفبق برنامه هفتم به صورت مرتب و سه شیفت برگزار شود.
مخلص الائمه استاندار مرکزی هم در این نشست بابیان اینکه باید چالشها و مولفههای بسترساز استان در برنامه هفتم توسعه مورد توجه جدی قرار گیرد، گفت: مطالب مهمی در چارچوب تنظیم قانون برنامه هفتم وجود دارد که نیاز است سازوکار آن دنبال واجرا شود تا جزئی از نظام برنامهریزی کشور قرار گیرد.