شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از تصرف پیاده روها و معابر محله ناری آباد شهر تهران توسط دستفروشها گلایه کرد.
به گزارش سرویس شهروندخبرنگار خبرگزاری صداوسیما، بازاردوم نازی آباد بعد از بازار قدیمی تهران «گلو بندک» از پر رفت وآمد ترین راسته های تجاری پایتخت است. جایی که از نقاط دور و نزدیک مشتری و مخاطب دارد. این ویژگی ها باعث شده تا کسب و کار در این محدوده رونق زیادی پیدا کند و به تبع آن ایجاد مشاغل کاذبی همچون دستفروشی نیز رواج یابد.
در سال های اخیر تلاش های زیادی برای ساماندهی دستفروشان محله نازی آباد انجام شده است اما با این حال کار غیر قانونی اجاره دادن پیاده روهای مقابل مغازه و سر کیسه کردن دستفروش ها همه آن زحمت ها را به تعبیری رشته کرده است. شهروند خبرنگار ما ضمن گلایه از این موضوع درخواست رسیدگی به این مشکل را دارد.
متن پیام شهروند خبرنگار ما:
با سلام، احتراما به استحضار می رساند ازدحام دستفروش ها در نازی آباد به حدی رسیده که عملا تمام پیاده روها را به تسخیر خودشان درآورده و افراد پیاده ناگزیرند برای رفت و آمد از خیابان استفاده کنند و دست فروش ها علاوه بر مزاحمت، مدام در حال دعوا و درگیری با مردم و گفتن کلمات رکیک و بعضا نیز مشغول فروش مواد مخدر میباشند. لطفا در صورت امکان جهت تهیه گزارش و بررسی موضوع فوق اقدام فرمائید،
منبع: خلیل نژاد از تهران