فرمانده انتظامی بندر ماهشهر تعداد سارقان سابقه دار بازداشت شده در این شهرستان را ۳ نفر اعلم کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، سرهنگ فرشاد کاظمی گفت: پس از وقوع چند فقره سرقت در سطح بندر ماهشهر، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس این فرماندهی قرار گرفت.
وی با اشاره به شناسایی ۳ سارق سابقه دار در گشت زنی هدفمند ماموران کلانتری ۱۲ در نقاط جرم خیز افزود: متهمان با هماهنگی مقام قضایی در ۲ عملیات غافلگیرانه بازداشت شدند.
سرهنگ کاظمی میگوید: سارقان در تحقیقات اولیه پلیسی به ۲۰ فقره سرقت شامل: ۵ فقره سرقت مغازه، ۴ فقره سرقت تلفن همراه، ۳ فقره سرقت موتورسیکلت، ۳ فقره سرقت منزل و ۴ فقره سرقت معابر، اماکن، خودرو، محتویات و یک فقره سرقت به عنف قاب زنی اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان ماهشهر به تحویل سارقان به مراجع قضایی پس از تشکیل پرونده مقدماتی اشاره و اضافه کرد: از شهروندان خواهشمندیم هرگونه موارد امنیتی و ناهنجاری اجتماعی از طریق سامانه فوریتهای پلیس ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند و پلیس را در برخورد با مجرمان یاری دهند.