نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد خام دامی تا پایان ماه رمضان در استان زنجان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: نظارت دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه مواد خام دامی تشدید و با متخلفان برخورد قانونی میشود.
حاج کاظمی افزود: این طرح از ۱۳ اسفند سال در استان زنجان آغاز شده و تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد : در مدت اجرای این طرح روزانه حداقل ۱۷ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۳۴ نفر بازرس بهداشتی در هشت شهرستان استان فعال هستند.
حاج کاظمی ادامه داد : مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستوران ها، هتل ها، چلوکبابیها و سایر اماکنی که از فرآوردههای خام دامی برای طبخ غذا استفاده میکنند، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری، کارگاههای فرآوری و بسته بندی فرآوردههای خام دامی در این طرح تحت پوشش برنامه کنترل و نظارت بهداشتی قرار میگیرد.
حاج کاظمی تاکید کرد: سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی آماده دریافت شکایات مردمی است .