نخستین کمیته اطلاع رسانی ستاد هماهنگی اربعین حسینی (ع) در صدا و سیما مرکز خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، برنامه ریزی برای نام گذاری شعار اربعین، بکارگیری ظرفیت رسانه های
در این جلسه همچنین برای فعال کردن و استفاده از دفاتر خارجی و خبرنگاران این دفاتر برای پوشش جهانی حرکت بزرگ اربعین و مردمی کردن پوشش مستندی و خبری اربعین برنامه ریزی شد.
تا کنون حدود ۱۳۰ موکب برای خدمت رسانی به زائران اربعین ثبت نام کرده اند و پیش بینی می شود ۱۰۰ موکب دیگر نیز مجوز فعالیت بگیرند.
اعضای کمیته اطلاع رسانی ستاد هماهنگی اربعین حسینی (ع) خراسان رضوی شامل نمایندگانی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صدا و سیما، استانداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه علمیه خراسان، هلال احمر، میراث فرهنگی، ستاد بازسازی عتبات، حج و زیارت، شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی و دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در شرق کشور هستند.