کارشناس حوزه جمعیتی کشور گفت: هر شخصی که دل در گروی ایران و خانواده اصیل ایرانی دارد، باید در انتخابات شرکت کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، صالح قاسمی، دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت و کارشناس حوزه جمعیتی کشور درباره مطالبات از مجلس دوازدهم و نامزدهای انتخابات گفت: مجلس دوازدهم باید در نخستین فرصت فراکسیون جمعیت و همینطور کمیسیون مشترک جمعیت را احیا کند و بر اساس آن و با کمک گرفتن از ابزارهای نظارتی برای اجرای قانوان جوانی جمعیت در دستور کار قرار بدهد.
قاسمی افزود: در مجلس دوازدهم باید طرح هایی برای اصلاح قانون جوانی جمعیت طراحی بشود در واقع طرح ها و پیشنهادهایی که معایب قانون جوانی جمعیت را برطرف کند و مسیر اجرای آن را تسهیل کند.
وی همچنین گفت: موضوع فرزندآوری و جمعیت از جمله موضوعاتی است که بسیار گسترده و علل و عوامل دخیل در آن نیز بسیار زیاد است و کمبود امتیازاتی که برای زنان خانه دار، ضرورت پرداخت به مسئله مهاجرت از جمله این معایب است و با کمک گرفتن از لایههای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی برای افزایش جمعیت اقدامات اساسی تری شود.
قاسمی افزود: هر شخصی که دل در گروی ایران و خانواده اصیل و فهیم ایرانی دارد و دلش برای جوان ایرانی و جمعیت جوان ایران می تپد، باید در انتخابات شرکت کند.