اعضای ستاد مناسب سازی در مهاباد تشکیل جلسه دادند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ فرماندار ویژه شهرستان مهاباد در این جلسه گفت: کوتاهی و سهل انگاری دستگاههای اجرایی در ایجاد رمپ و تردد راحت اقشار معلول قابل قبول نیست و با مدیرانی که در این زمینه کوتاهی کنند، برخورد خواهد شد.
حسن عباسی افزود: مراکز درمانی و خدماتی نیز که شرایط مناسب سازی رعایت نکرده اند با تعیین مهلت قانونی باید نسبت به اصلاح و زیرسازی اقدام کنند.
عباسی اظهار کرد: در سال آینده اعتبارات لازم برای مناسب سازی بوستانهای شهر، پایانه ها و سطح اداره ها در شورای برنامه ریزی نیز در نظر گرفته خواهد شد.
فرماندار ویژه شهرستان مهاباد، در ادامه بر ضرورت اجرای دقیق مصوبات جلسات ساماندهی معابر معلولان تأکید کرد و افزود: جلسات ستاد مناسب سازی باید با حضور مدیران دستگاه هایی برگزار و از مراجعه نماینده که از موضوع آگاهی کاملی ندارد، خودداری شود.