پروانه فعالیت مراکز درمانی که بیمه پایه قرارداد نبندند، تمدید نمیشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پوشش بیمهای خدمات درمان ناباروری توانسته است نرخ باروری را از یک و ۶۵ صدم به یک و ۶۶ صدم ارتقا دهد و مراکز درمانی باید با پوشش بیمهای خدمات درمانی را ارائه دهند.
زوجهای ناباروری که مراکز درمان ناباروری مراجعه میکنند از نبود قرارداد این مراکز با بیمههای پایه گلایه مندند، زیرا تا زمانی که این مراکز درمانی با بیمهها قراردادی نداشته باشند بیماران از خدمات بیمهای در این مراکز محروم میمانند.
این در حالی است که مسئولان بیمه سلامت در ابتدای سال جدید اعلام کردند تعداد خدمات درمان ناباروری با پوشش بیمه در سال ۱۴۰۳ افزایش مییابد.
مهدی رضایی معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت در این باره گفت: ۵۶ قلم آزمایش، ۲۹ قلم تجهیزات پزشکی، ۴۵ کد جراحی امسال به خدمات درمان ناباروری با پوشش بیمه اضافه شد و همچنین خدمات جدید منجمد کردن جنین برای زوجهایی که تحت درمان سرطان هستند برای حفظ قدرت باروری در این زوجها بیمه شد. اما با این وجود مسئولان مراکز درمان ناباروری معتقدند بستههای بیمهای در این حوزه کارایی کافی در روند درمان ندارد.
صادقی تبار مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا وابسته به جهاد دانشگاهی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: بسته خدمات بیمهای درمان ناباروری باید مطابق با روشهای نوین در این حوزه چابک سازی شود تا اثر مناسبی در روند درمان زوجها داشته باشد.
عین اللهی وزیر بهداشت نیز اعلام کرد: ۱۲۱ مرکز سطح ۱ و ۷۰ مرکز سطح ۲ درمان ناباروری در کشور اضافه شده است و با پوشش بیمهای خدمات توانسته نرخ فرزند آوری را از یک و ۶۵ صدم به یک و ۶۶ صدم در طی ۳۰ سال گذشته ارتقا دهد.