فرماندار سراب گفت: بارش شدید باران و تگرگ در کمتر از نیم ساعت بارش به ۲۰۰ واحد مسکونی، تجاری و بخش عمدهای از اراضی کشاورزی در این شهرستان خسارت وارد کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای آذربایجان شرقی بارش باران که از ساعت ۱۵ امروز آغاز شد موجب آبگرفتگی معابر و مسدود شدن و ترکیدگی شبکه فاضلاب شهری و سر ریز شدن سیلاب به منازل و مغازهها در برخی از نقاط شهرستان سراب شد. این حادثه، به اسباب و اثاثیه واحدهای مسکونی و اقلام مصرفی و فروشی در واحدهای تجاری نیز خسارت وارد کرد و به درون تعدادی از خودروها نیز سیلاب وارد شد.
فرماندار سراب با بیان اینکه این حادثه به ۲۰۰ واحد مسکونی و تجاری خسارت وارد کرد گفت: در اولین لحظات اطلاع از وقوع سیلاب، هماهنگیهای لازم با اعضای ستاد بحران انجام شد و در کمترین زمان نیروهای جمعیت هلال احمر، شهرداری، آتش نشانی، خدمات شهری و آب و فاضلاب امدادرسانی کردند.
جهانی ادامه داد: سیلاب و تگرگ به بخش عمدهای از اراضی کشاورزی و باغی خسارت وارد کرده است که در اسرع وقت پس از برآورد میزان خسارات اعلام خواهد شد.