آتشسوزی یک انبار و مرکز پخش موادغذایی در بلوار «قدس»کرمان با تلاش آتشنشانان مهار شد.
 
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ،مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان و گفت: با تلاش آتشنشانان آتشسوزی یک انبار و مرکز پخش موادغذایی در بلوار «قدس  مهار واز گسترش آن به واحدهای تجاری همجوار و محدوده اطراف، جلوگیری شد.
 ابراهیم بابایی افزود در پی آتشسوزی گسترده در انبار و مرکز پخش مواد غذایی واقع در بلوار «قدس»، ۲۰ نفر آتشنشانان، با کنترل حریق، از سرایت و پیشروی آن، جلوگیری کردند و خوشبختانه این حادثه،تلفات جانی نداشته است.
بگفته وی: آتشسوزی در یک ساختمان رخ داده بود که محل نگهداری مواد غذایی و مواد قابل اشتعال دیگر نظیر قوطیهای روغن بوده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان  همچنین از عملیات امدادونجات آتشنشانان در حادثه واژگونی  خودروی پراید در شب گذشته خبر داد و افزود:  آتشنشانان با اقدامات پیشگیری از حریق احتمالی و ایمنسازی محل حادثه، از خطرهای بعدی ، جلوگیری کردند و مصدومانحادثه  شامل سه نفر مرد میانسال  را، تحویل عوامل اورژانس دادند.