معاون غذا و دارو مازندران اعلام کرد ۴۵۴ هزار تن کالای سلامتمحور در مازندران پارسال با نظارت کامل ترخیص شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در حاشیه بازدید از باراندازهای کالاهای اساسی و مخازن سیلو گندم و روغن بندر امیرآباد، ظرفیت وپتانسیل بندر و منطقه ویژه اقتصادی این بندر را با ارزش توصیف کرد.
دکتر شهرام علا، با اعلام این خبر که در سال گذشته بیش از ۳۲۵ فقره مجوز ترخیص کالاهای وارداتی سلامت محور در این معاونت صادر شد، گفت: از این تعداد ۳۱۴ فقره مربوط به کالاهای اساسی گندم و روغن بود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران ارزش ارزی این محصولات وارداتی را بیش از ۴۳۸ میلیون یورو و وزن کل آنها را بالغ بر ۴۵۴هزار تن اعلام کرد.
وی نمونهبرداری از این کالاها را پیش از ترخیص از گمرک ضروری دانست و تصریح کرد: تا زمان تایید نتایج نمونهبرداری، مجوز ترخیص و توزیع هیچ کالایی در سطح عرضه صادر نخواهد شد.
دکترعلا تأکید کرد: کیفیت و سلامت محصولات غذایی وبهداشتی خط قرمز ماست.