کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان گفت: در ساعاتی از بعدازظهر امروز و فردا علاوه بر افزایش ابر و وزش باد، شاهد غلظت گرد و غبار در استان خواهیم بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، روحالله زاهدی افزود: روز گذشته شاهد رگبارهایی در برخی از مناطق استان بودیم.
او با بیان اینکه سرعت باد در نهاوند روز گذشته به حدود ۶۰ کیلومتر بر ساعت رسید، تأکید کرد: علاوه بر افزایش ابر و غلظت گرد و غبار از بعدازظهر امروز و فردا، باز هم انتظار رگبارهای موقتی تنها در پارهای از مناطق به شکل نقطهای پیشبینی میشود.
زاهدی گفت: امروز به خصوص فردا وزش باد شدید را در برخی از مناطق استان شاهد هستیم و با فعالیت سامانه بارشی در روزهای یکشنبه تا دوشنبه شرایط برای بارش مهیا است.
او با بیان اینکه نقاط بیشتری از استان تحت تاثیر بارشهای رگباری قرار میگیرد، افزود: در برخی از مناطق این بارشها با پدیده رعد و برق حتی احتمال پدیده تگرگ همراه است.
کارشناس اداره کل هواشناسی همدان تصریح کرد: این شرایط را کم و بیش در یکشنبه تا دوشنبه شاهد هستیم، ضمن اینکه در برخی از مناطق پدیده غبار با غلظت کمتر هم در این روزها وجود دارد.
زاهدی گفت: روز سهشنبه بارش از استان عبور کرده و برای سهشنبه باز هم وزش باد شدید را انتظار داریم و دماها هم مقداری افزایش پیدا خواهد کرد.