درخشش تکواندوکاران قزوین در رقابتهای هانمادانگ قهرمانی کشور
خبرهایی از درخشش تکواندوکاران قزوین در رقابتهای هانمادانگ قهرمانی کشور تا رکابزنان قزوینی در جمع برترینهای تور شیرودی را در بسته خبرهای ورزشی مشاهده کنید.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، در رقابتهای هانمادانگ قهرمانی کشور، میعاد جاوید قهرمان و رضا منتظری و امیر حسین افلاطونی نایب قهرمان و محمد مبین بغدادی سوم ردههای مختلف سنی شدند.
در بخش تیمی هم تیم فرکانس به دو نشان ایروبیک و ابداعی دست یافت و تیم کمتر از ۱۸ سال استان هم در بخش ابداعی به نشان برنز رسید.
گنبد کاووس میزبان مسابقات هانمادانگ قهرمانی کشور بود.
راهیابی ووشوکار استان به اردوی تیم ملی بانوان
در پایان رقابتهای ووشو قهرمانی بانوان کشور، مرضیه سعیدی در فرم تایچی چوان موفق به کسب نشان برنز و راهیابی به اردوی تیم ملی بانوان شد.
مسابقات ووشو قهرمانی بانوان کشور و انتخابی تیم ملی در کرمانشاه برگزار شد
درخشش رکابزنان قزوینی در تور شیرودی
در پایان مسابقات دوچرخه سواری کلاس یک تور جام شیرودی، علیرضا موسوی و محمد عدنان شاهباز در رده سنی امید اول و دوم شدند.
سید آروین جواهری در رده سنی جوانان بر سکوی سوم ایستاد.
این رقابتها در تنکابن برگزار شد.