سیامین مجمع پیشکسوتان جهاد و شهادت استان همدان با حضور رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فرماندهی کل انتظامی کشور، برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فرماندهی کل انتظامی کشور در این مراسم با اشاره به سوم خرداد، سالروز آزاد سازی خرمشهرگفت: روحیه بالای مسئولیتپذیری در برابر حقالناس و تعهد به ارزشهای دینی، از شاخصههای بارز شهدا بود که باید سرلوحه رفتار امروز ما نیز قرار گیرد.
سردار محد علی نورینژاد با تأکید بر لزوم تبعیت کامل از ولایت فقیه افزود: بزرگترین ویژگی یاران حقیقی اهل بیت، اطاعت بیچونوچرا از ولی زمان خود بود.
او تاکید کرد: امروز هم تنها راه حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی، حرکت در مسیر ولایت و پیروی عملی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب است.
رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فرماندهی کل انتظامی کشور تصریح کرد: اگر پیشکسوتان دفاع مقدس، مدیران کشور و آحاد مردم، تبعیت از ولیفقیه را سرلوحه قرار دهند، امنیت، پیشرفت و آرامش برای ملت ایران تضمین خواهد شد.
فرمانده انتظامی استان همدان هم در این مجمع ، دفاع مقدس را فراتر از حفظ خاک دانست و گفت: این حماسه بزرگ، احیای اسلام و روح ایمان در جامعه بود.
سردار حسین نجفی افزود: در نیروی انتظامی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک اولویت است و تلاش خواهیم کرد آن را در میان نیروهای خود نهادینه کنیم.
دبیر مجمع پیشکسوتان جهاد و شهادت استان نیز، با اشاره به اهمیت عملیات بیتالمقدس گفت: این عملیات یکی از موفقترین و اثرگذارترین عملیات های دوران دفاع مقدس بود که با آزادسازی خرمشهر، نقطه عطفی در تاریخ مقاومت ملت ایران رقم زد.
سردار جعفر مظاهری افزود: آزادسازی خرمشهر فقط یک پیروزی نظامی نبود، بلکه نمادی از ایمان، هوشمندی و اراده ملت ایران در دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی بود.