مدیر روابط عمومی دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجانغربی گفت: چهارمین مورد اهدای عضو استان در سال جاری به ثبت رسید و با انجام آن، جان یک نفر بیمار کبدی نجات یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، علی افشانی افزود: عضو بدن «علیرضا نقیبی» مرد ۶۳ ساله اهل ارومیه که دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده وی در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه اهدا شد.
او خاطرنشان کرد: در حدود ۱۰۰ روز گذشته، این چهارمین مورد اهدای عضو در آذربایجان غربی بود که نجات بخش جان ۱۰ بیمار نیازمند شدهاند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجانغربی یادآور شد: از چهار مورد اهدای عضو در سال جاری، دو نفر زن و دو نفر مرد بودند.
پارسال هم ۳۴ مورد اهدای عضو در آذربایجان غربی انجام شده که جان ۸۸ بیمار نجات یافته بود.
اعضای قابل اهدای فرد مرگ مغزی شامل قلب، ریهها، کبد، روده، کلیهها، لوزالمعده، پانکراس و برخی بافتهای بدن از جمله پوست، تاندون، غضروف، استخوان، مغز استخوان، دریچه قلب و قرنیه است.
در حال حاضر ۲۵ هزار نفر از بیماران در کشور در صف دریافت عضو قرار دارند؛ این در حالی است که تنها ۸۰۰ نفر در سال اهدای عضو میکنند.
 روزانه هفت تا ۱۰ نفر و سالانه حدود سه هزار نفر بر اثر نبود عضو پیوندی جان خود را از دست میدهند.