ششمین مجمع سلامت با تاکید بر ایمنی غذا از مزرعه تا سفره برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ ششمین مجمع سلامت استان مرکزی با تاکید بر ایمنی غذا از مزرعه تا سفره برگزار شد.
در این همایش مشاور وزیر و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با بیان اینکه انسان محور توسعه پایدار است، گفت: باید برنامههایی تدوین شود تا غذای سالم تولید و در سفره مردم قرار گیرد و این امر با همکاری دستگاههای زیربط امکان پذیر است.
دکتر سید حسن امامی رضوی، با بیان اینکه استان مرکزی از استانهای موفق و پیگیر در زمینه برگزاری مجمع سلامت و اجرای مصوبات آن است افزود: ایمنی غذا از مزرعه تا سفره در سیاستهای کلی نظام نیز مورد تاکید و اجرا است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز با بیان اینکه در تلاش برای تبدیل همه شهرهاو استان سالم هستیم گفت: سالانه بیش از سه میلیون تن غذا در بخشهای مختلف تولید میشود که نظارت بر سلامت تولی آنان منتهی با سفره و استان سالم میشود.
دکتر جواد نظری با بیان اینکه تلاش تنها حوزه بهداست و درمان کافی نیست افزود: ۱۰ درصد کار در حوزه مدیریت ماست و مابقی در اختیار سایر دستگاهها و ارگان هاست که توفیق در این زمینه همت همه جانبه را میطلبد.
در این همایش همچنین دکتر رضایی معاون دامپزشکی استان از سامان دهی واحدهای فروش لبنیات سنتی استان خبر داد که در مسیر سلامت غذایی مردم است.