مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: ظرفیت تبدیل محصولات کشاورزی هرمزگان حدود دو برابر افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، مجید کمالی افزود: از سه سال گذشته تاکنون جذب مواد خام کشاورزی در استان از حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار، به دو میلیون و ۲۱۷ هزار تن رسیده است که ۹۰ درصد افزایش داشته است.
وی گفت: واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی هرمزگان نیز در این مدت از ۱۳۰ به ۲۳۶ واحد افزایش یافته است.
کمالی افزود: در این مدت اشتغال مستقیم افراد از حدود سه هزار به ۶ هزار نفر و ظرفیت سردخانههای هرمزگان نیز از ۳۰ هزار به ۱۴۸ هزار تُن رسیده است.
مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: ۱۷ واحد تبدیلی در هرمزگان راکد و از چرخه فعالیت خارج شده بود که در این مدت ۹ واحد با سرمایهگذاری جدید و یا تسهیلات بانکی دوباره به چرخه تولید بازگشته است.
بیشتربخوانید: بهره برداری از ۳۹ طرح در بخش کشاورزی هرمزگان
کمالی گفت: واحدهای تبدیلی و غذایی هرمزگان در حوزه محصولات زراعی، باغی، خوراک دام و طیور، خرما، شیلاتی و سردخانه فعالیت دارند.