علاقه ایتالیایی ها به قهوه کمتر از علاقه این ملت به پیتزا و اسپاگتی نیست.
به گزارش واحد مرکزی خبر از رم، ایتالیایی ها عادت دارند قهوه اسپرسو را پس از غذا و یا در ساعات مختلف شبانه روز در منزل و یا در قهوه خانه بنوشند.یک شهروند ایتالیایی دراین باره گفت: ما ایتالیایی ها اگر قهوه نخوریم، روزمان شب نمی شود.
قهوه پرطرفدارترین نوشیدنی گرم در ایتالیا است و به همین علت کارخانه های زیادی در سراسر این کشور به تولید قهوه مشغول هستند.
یکی از مدیران یک کارخانه بزرگ قهوه سازی در شهر ناپل ایتالیا به خبرنگار واحد مرکزی خبر در رم گفت: ما در کارخانه خود هر سال بیش از 23 میلیون کیلو قهوه تولید و به بازارهای داخل و خارج عرضه می کنیم.
یکی دیگر از مسئولان این کارخانه درباره تهیه قهوه اسپرسو تاکید کرد: قهوه اسپرسو خوب از ترکیب انواع گوناگون دانه های قهوه، آسیاب کردن دقیق آن و همچنین داشتن دستگاه خوب قهوه ساز و تمیز کردن منظم آن تهیه می شود.
وی افزود: البته فردی که قهوه درست می کند نیز باید به کارش وارد باشد.
قهوه اسپرسو ایتالیایی در فنجان های کوچک در حجم کم و نسبتا غلیظ تهیه و سرو می شود.