معترضان تایلندی تنها به برکناری نخست وزیر راضی نیستند
معترضان ضد دولتی تایلند در آنچه "نبرد نهایی" می خوانند در نقاط مختلف بانکوک، پایتخت این کشور دست به راهپیمایی زده و علاوه بر سرنگونی دولت موقت خواهان انجام اصلاحات پیش از انتخابات هستند.
به گزارش واحد مرکزی خبر از کوالالامپور، به نظر می رسد پس از برکناری یینگ لوک شیناواترا، نخست وزیر تایلند که از سوی دادگاه قانون اساسی این کشور به دلیل سو استفاده از قدرت مقصر شناخته شد، بن بست سیاسی طولانی مدت در تایلند با پیروزی مخالفان رو به پایان است.
مخالفان دولت، برکناری شیناواترا را جشن گرفتند اما اعلام کردند این کافی نیست و در این "نبرد نهایی" خواهان سرنگونی دولت هستند.
سوتپ رهبر مخالفان تایلندی، سرپرست جدید نخست وزیری را دست نشانده خواند و خواهان واگذاری قدرت به شورای مردمی شد.
قرار است موافقان دولت موسوم به پیراهن قرمزها برای اعتراض به حکم دادگاه قانون اساسی و برگزاری انتخابات در بانکوک دست به اعتراض بزنند.
به باور تحلیلگران این فراخوان به درگیری احتمالی میان موافقان و مخالفان دولتی می انجامد.