امام خمینی (ره)، مردی مردم باور و خدامحور
وزیر اطلاعات، امام راحل را « مردی مردم باور و خدامحور» دانست و گفت: حضرت امام (ره) فردی خود ساخته، الهی و مردمی بود که از بطن جامعه برآمد و به همین دلیل، مردم همراه او شدند و آن حرکت عظیم یعنی انقلاب اسلامی به وقوع پیوست .
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روابط عمومی وزارت اطلاعات ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر علوی در آستانه سالروز رحلت جانگداز امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به تعبیر دقیق مقام معظم رهبری«مدّظله العالی» در مورد حضرت امام (ره) گفت : همان گونه که مقام معظم رهبری نیز فرموده اند، باور به خدا، باور به خود و باور به مردم باعث شد که ایشان، قبل و پس از پیروزی انقلاب اسلامی از شجاعت، قاطعیت و استقامت لازم برخوردار باشند و سکان کشتی عظیم انقلاب را هدایت کنند.
وی افزود : امام راحل دارای ابعاد شخصیتی بسیار بزرگی است که باید برای معرفی این مرد الهی به جامعه جهانی و نسل جوان، همه ابعاد مذهبی، سیاسی، علمی، عرفانی و... ایشان تبیین شود و اگر برخی ابعاد تشریح شود و برخی دیگر مورد اشاره قرار نگیرد، مخاطب ما، جامعیت مناسبی را از ایشان دریافت نمی کند.
دکتر علوی، با اشاره به « مردمی بودن » انقلاب اسلامی گفت : انقلاب اسلامی از خود مردم است و به همین دلیل، مردم به پای آن ایستاده اند و همه مشکلات و سختی ها را تحمل می کنند چون به تعبیر آن یار سفر کرده، « مردم صاحبان اصلی این انقلابند» .
وی « اسلامیت» و « جمهوریت » را دو رکن مهم و جدا ناشدنی انقلاب و نظام دانست و تصریح کرد : هم مردم و هم مسئولان، تا همیشه پاسداشت ارکان نظام را بر خود فرض می دانند و به کوری چشم دشمنان، این ارکان، مسئولان و مردم از هم جداشدنی نیستند و همه، پشت سر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ، حرکت می کنیم چون رمز موفقیت ما پیروی از رهبری است و رهبری، ستون خیمه انقلاب و نظام است .