مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر روند تولید مرغ کشتار روز در کشتارگاههای طیور استان بهصورت مستمر در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، ناصر عسکری فرد گفت: در راستای تأمین امنیت غذایی و سلامت عمومی جامعه و تضمین بهداشتی فرآوردههای خام دامی، بازرسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین شرعی، از لحظه ورود طیور زنده به کشتارگاه تا پایان فرآیند بستهبندی و توزیع بهطور دقیق بر تمامی مراحل نظارت دارند، همچنین نظارتهای بهداشتی در تأمین خوراک سالم، نظارت بهداشتی در واحدهای پرورش مرغ، حمل، توزیع و نیز در واحدهای عرضه بصورت مستمر انجام میشود.
وی افزود: در حال حاضر، همه کشتارگاههای طیور استان با رعایت دستورالعملها و الزامات قرنطینهای _ بهداشتی و ضوابط شرعی در حال فعالیت هستند.
عسکری فرد با تأکید بر اهمیت مصرف فرآوردههای خام دامی دارای مهر دامپزشکی اظهار داشت: از شهروندان عزیز تقاضا داریم مرغ مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز و دارای تأییدیه دامپزشکی تهیه کنند.
شایان ذکر است؛ این نظارتها در راستای اجرای وظایف حاکمیتی دامپزشکی و ارتقای امنیت غذایی، بهطور منظم در تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل، توسط نیروهای متخصص صورت میگیرد